QUOTE(Aprile @ 2011 04 12, 20:29)
Saunu

kokie ten riesutai, ir ar ilgai stengo pagrindas, kai pylei kita sluoksni. Kokius sausainius naudojai galima placiau

Kaip issieme apverst reikejo ar atlenkei ta pforma. Kuom nors ja tepei va kiek klausimu
Riešutai - kepinti migdolai

Pagrindui ir valandos gana, be to, tikrai antrą sluoksnį geriau buvo pilt iškart ant jo, kad tie sausainiai šiek tiek paminkštėtų. Sausainiai Selga kondensuoto p. (bet čia jau skonio reikalas). Formą su karštu peiliu apipjoviau ir puikiai viskas atsidarė

Nors vat varškės masės sluoksnį irgi matyt reikėjo daryt dvigubą.. Ten, beje, varškė, jogurtas, citrinos žievelės šiek tiek, cukrus, vanilinis cukrus.. Dar į apelsinų žele dėjau mandarinų skilteles.