Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra "nulinės" klasės dar Vilniaus mokyklose?

Sveiki,susiduriau su problema.Gyvename Vilniuje ir kiek man zinoma nuline klase yra tik darzeliuose doh.gif ,mamytes gal kurios zinote ar yra nuline klase kokioje vilniaus mokykloje? ax.gif Labai noreciau vaika vesti i mokykla o ne i darzeli,bet bandziau aiskintis pasirodo ju liktai ir nera verysad.gif ,gal galite padeti,ar tikrai nera? g.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveiki.
Taip tikrai nera nuliniu klasiu.
Tiktai rusu mokyklose yra paruosiamosios (vadinamosios sestadienines mokykleles), kurios pradeda veikti nuo vasario kazkur iki birzelio.
Atsakyti
QUOTE(Irute @ 2010 01 31, 19:55)
Sveiki.
Taip tikrai nera nuliniu klasiu.

Kaune tikrai tokiu yra .
Atsakyti
Tikrai priešmokyklinių klasių yra, tik ne visose mokyklose. Gal daugiau pradinėse.
Atsakyti
Vilniuje tikrai tokiu nera.
Atsakyti
Na vat ir man taip atrodo kad nera,nes kiek ziurejau internete apie mokyklas tai jokios informacijos neradau. doh.gif verysad.gif
Atsakyti
O jus Vilniuje?
lietuviu mokyklos ieskote ar ne?
Atsakyti
Jo esame is Vilniaus,o ieskome lietuviu mokyklos 4u.gif
Atsakyti
Anksciau pazistamos vaikas lanke Spindulio pagrindineje mokykloje priesmokyklinukus, bandykite skambinti: Vilniaus "Spindulio" pagrindinė mokykla, R. Jankausko 17, tel. 2444781.
Atsakyti
teveliu pageidavimu gali but formuojamos ir mokyklose,as tai pries 4 metus laukiausi ir manau pirmagimis gali sau keliauti i mokykla buvo formuojama priesmokykline grupe deja tada surinko tik sesis tokius vaikucius,o turi buti berods 18 tai teko leist i darzeli
manau jei butu norinciu tai ir but formuojama tokiu klasiu ir vilniuj,gal kai daugeja bedarbiu ir atsiras daugiau teveliu norinciu leist i mokykla,o ne darzelin,nes uz darzeli juk moket reikia
matot tie ,kurie dirba nesuinteresuoti leist i mokykla,nes tokiems vaikuciams uzsiemimai iki piet tik vyksta,o kai vaikas darzeli,nekyla problemu kas su juo bus namie
Atsakyti
QUOTE(irulev @ 2010 02 01, 16:50)
Na vat ir man taip atrodo kad nera,nes kiek ziurejau internete apie mokyklas tai jokios informacijos neradau. doh.gif  verysad.gif

Mes irgi nelankome darzelio, rudeni eisim i pirma klase. o kodel jus norite priesmokyklines klases? Kiek man zinome, nera butina, bet as gal neteisi? suneraminote mane g.gif
Atsakyti
Nebutina, jeigu vaikas jau pazysta visas raides ir jas moka rasyti. Nes pirmoj klasej, jie jau mokinasi skaityti ir nezaidzia su pagaliuku rasymu.. Turi jau jas moketi ir didziasias, ir mazasias parasyti, taip pat visus skaicius parasyti..
Atsakyti