Įkraunama...
Įkraunama...

Sausi pusryčiai

Mamytes ar duodate savo vaikuciams pusrycius?
Viena karta daviau savajam tai valge su misinuku thumbup.gif Pries 2 d.bandziau tai vos 2 saukstus suvalge.Ir pradejo sausus valgyti tongue.gif bega ir bega i virtuve-praso ir praso essen.gif
Ar galima g.gif
Atsakyti
Pabandžiau kartą duoti sūnui. Tuomet jam buvo 1.8 m. Net nebandė ragauti. schmoll.gif Pabandžiau dar kartą. Tas pats. Tai ir nebeduodu. Manau, kad košės pusryčiams daug geriau. Maniškis jas valgo. Gal paaugęs pripažins ir sausus pusryčius.
Atsakyti
maniškis tai labai mėgsta sausus pusryčius thumbup.gif thumbup.gif . Aš įmaišau jų į natūralų jogurtą, be priedų, nes pieno jis negeria, o mišiniai man nepatinka ir niekada nedaviau. O vienus tai galėtų nesustodamas triauškinti doh.gif , bet tokiam užkandžiavimui aš pasiūlau razinų ar kitų džiovintų vaisių. gal tie sausi pusryčiai ir ne pats geriausias maistas, bet nuo visko neapsaugosi blush2.gif .
Atsakyti
Pries kelias dienas nupirkau sausu pusryciu, tai mano mazius juos valge be pienuko ar misinuko, o triauskino vienus. O siaip labai blogai valgyti pradejo, gal kas galit patarti, kaip ji priversti tai daryti, nes jau nebepadeda jokios gudrybes. HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Maniskis irgi vienus kapuoja ir tiek doh.gif



Ka duodi jam valgyti?
Atsakyti
Mano Skirmantas nevalgo sausu pusryciu, ne uz ka g.gif O vat Justas kiekvien ryta pries mokykla kapoja thumbup.gif Ko vaikai nemegsta tai miusliu, pirkau cornflakesus su braskem, tai sekmingai sugebejo visas braskes isrinkt, o kitka kas liko iskraciau lauk, bo jau tapo neskanu doh.gif
Atsakyti
Mano mazgiui tik paduok essen.gif Užpilu karvės pienuku ir pirmyn thumbup.gif
Atsakyti
Vyresnaijam tai pagrindinis maistas ryte:valgo vasada su pienu, su jogurtu ar dar kuo nemegsta. thumbup.gif
Atsakyti
Mano dukrytei irgi labai patinka sausi pusryčiai. Aš perku Nesstle su medumi. Ji valgo juos ne kaip pusryčius, o kaip kokius traškučius, tai yra be pieno ir tik tada, kai nori ko nors saldaus.
Atsakyti
Labai mėgo ir dažnai duodavau. Nesenai sužinojom, kad netoleruoja pieno, tai sausi pusryčiai dabar skirti tik pasismaguriavimui- kelias kruopytes įsideda į rankytę, tai po vieną kol sučiulpia, nelabai antros saujelės ir beprašo.
Atsakyti
Aš ir retkarčiais duodu paįvairinimui- šokoladinius ryžius (ar kitokius pusričius) užpilam pienu Mū su vitaminais ir kapoja maniškis labai jam patinka. (mums 1,3 metu ax.gif )
Atsakyti
Dar nebandžiau duoti g.gif ,gal reikėtu ir man pabandyti biggrin.gif .
Atsakyti