QUOTE(Sandrie @ 2010 02 09, 13:45)
Sveikos
, man 19 savaiteliu, kairys klubas taip keistai tirpsta... gal kam panasiai yra? galvojau maziukas spaudzia, bet jis dar permazas ... 
man ir tirpsta..kartais vos paeit galiu..bet kadangi jau kaip ir i pabaiga, tai daktare sake kad cia lelius spaudzia..pavaiksciok i baseina, gal bus geriau, man padeda
ir aš jaučiu dešinį klubą, ypač kai guliu ant to šono....
Na, bet liko tik kelios savaitėlės
as net nakty negaliu miegot nuo skausmo,o mums dar tik 26 sav.nezinau net ka daryt
QUOTE(tindi @ 2010 03 03, 15:10)
as net nakty negaliu miegot nuo skausmo,o mums dar tik 26 sav.nezinau net ka daryt 
Nieko, mum 10 savaiciu ir jau vargstam.Su pirmaja tai mazdaug nuo 7men.pradejo skaudet ir toks keistas jausmas lyg meslungis traukt raumenis aplink klubus, ypac desini.Tuomet padedavo naktiniai pasivaiksciojimai po buta, o dabar dar galiu ant nugaros atsigulti - praeina
QUOTE(elenuxus @ 2010 03 03, 14:41)
Nieko, mum 10 savaiciu ir jau vargstam.Su pirmaja tai mazdaug nuo 7men.pradejo skaudet ir toks keistas jausmas lyg meslungis traukt raumenis aplink klubus, ypac desini.Tuomet padedavo naktiniai pasivaiksciojimai po buta, o dabar dar galiu ant nugaros atsigulti - praeina 
tas skausmas labai idomus,skauda vien asona,tada atsigulu ant kito kol tas praeina ,kita sona pradeda skaudet
QUOTE(tindi @ 2010 03 03, 18:33)
tas skausmas labai idomus,skauda vien asona,tada atsigulu ant kito kol tas praeina ,kita sona pradeda skaudet 
Butent taip