QUOTE(ratuto @ 2010 02 12, 18:45)
LASELI, ačiū už Huberto receptą. Kaži ar prisiruošiu 10 dienų terliotis (ne dėl tingėjimo, o dėl beveik garantuoto kokio tai etapo pamiršimo), bet išsisaugojau su viltim kada nors išsikepti - labai jau skaniai supasakojai

))
Na, nelabai ten tos terliones daug, tik uztrunka, kol rezultatas buna. Bet sitas pyragas nereiklus, jei nepamaisai, ar per daug pamaisai - nekenkia

Dar nebuvo ne karto, kad neiseitu, nors budavo, kad palikdavau savaitei, tai nesupykdavo jei veliau pamaitindavau (tik isvaziuodama i saldytuva ikisdavau.
QUOTE(Rasma @ 2010 02 14, 13:33)
Labas visoms
Labai gundausi iškepti..o jis turbūt iš pilnos porcijos labai didelis gaunasi

Kiek maždaug sveria, nebandėt pasižiūrėt?
Si karta kai kepiau gavosi tokio didumo, kaip mazdaug vieno kilogramo duonos kepaliukas, bet as sikart nepyliau pieno, neturejau vieno kiausinio, dejau maziau miltu. Kai kepdavau is visos normos, tai puse bendrabucio pavaisindavau. Mano mama visada kepdavo is puses normos, tai budavo kaip tik trims zmonems.
QUOTE(ratuto @ 2010 02 13, 20:14)
mergai, as visai pabludau, musiet, ale susgalvojau ismokt kept..shakoti...
As vis gundausi is bernardinai.lt (paskelbta 2007-08-08) issikepti vokiska sakoti orkaiteje. Gal reiks koki laisvesni savaitgali pazaisti.