Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Alma Vladišauskienė

sveikos, gal pas ja gimdet?
as pakliuvau ekstra tvarka del skausmu 12 sav, pasirode maloni ir ismananti savo darba.
gal pasidalinkite?
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(herbarija @ 2010 02 11, 15:57)
as pakliuvau ekstra tvarka del skausmu 12 sav, pasirode maloni ir ismananti savo darba.
gal pasidalinkite?
aciu 4u.gif

aš pas ją privačiai VSN dabar vaikštau - tai tik galiu geruoju žodžu paminėti: jauna, konkreti, maloni thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MamytėEvelina @ 2010 02 16, 14:03)
aš pas ją privačiai VSN dabar vaikštau - tai tik galiu geruoju žodžu paminėti: jauna, konkreti, maloni  thumbup.gif

o kaip su profesionalumu? ar tik priziuri jus, ar ir gimdet?
Atsakyti
QUOTE(herbarija @ 2010 02 18, 14:59)
o kaip su profesionalumu? ar tik priziuri jus, ar ir gimdet?

aš tik nestuke.gif pas ją dabar vaikštau mirksiukas.gif gaila, kad ji AK dirba, jei dirbtų VGN - tai pas ją 100% gimdyčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamytėEvelina: 22 vasario 2010 - 21:03
superine daktare thumbup.gif papuoliau pas ja atsitiktinai su pirmu nestumu ir antra nestuma pas ja lankausi.labai maloni,viska gerai paaiskina thumbup.gif
Atsakyti
As pas Gyd. Vladisauskiene lankausi Vilniaus Svceikatos Namuose, ji priziuri mano nestuma, gimdyti turiu jau va nat dienu, puiki daktrae, man viskas patiko. Labiausia patinka, kad ji tokia naturaliste, thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(herbarija @ 2010 02 11, 17:57)
gal pasidalinkite?
aciu 4u.gif

Negimdžiau ir kitoms pas ją lankytis nerekomenduoju. Arogancijos viršūnė. Aš nėščia 31 savaitę o jinai ant manęs rėkia...Paklausus kokios konkrečiai nėštumo patologijos rašomos mano nėščiosios kortelėje ji atsakė jog tai ne mano reikalas. Apskritai ji mano nėštumo eigos su manimi nekomentuoja. Jaučiuosi kad esu aptarnaujama kaip antrarūšė, kadangi ji mane aptarnauja Šeškinės poliklinikoje o aš už tai tiesiogiai jai nieko nemoku. Pasikeisti kita gydytoją šioje poliklinikoje problema, visi užimti, o man gimdymas ant nosies
Atsakyti
Aš pas šią gydytoją buvau du kartus. Pirmą kartą papuoliau šeškinės poliklinikoje, Tą sykį man ji pasirodė gan maloni ir nieko blogo pasakyt negalėjau. Na, o antrą kartą teko su ja susidurti AK doh.gif Tada man buvo nėštumo pradžia ir pradėjau kraujuot. Kraujuot ne šiaip sau, kaip būna, kad teplioja, bet kaip reikiant. Kai nuvažiavau buvo vakaras, poliklinika jau nebedirbo. Vienu žodžiu ji man pareiškė, jei nori, kad suteikčiau pirmą pagalbą, turi susimokėt į kasą virš 100 lt. Atseit tavo atvejis nėra skubus ir rytoj gali nueit į polikliniką beee.gif Aš jai aiškinu, kad man poliklinikoj akcentavo, kad jeigu kas negerai, iš kart važiuočiau į ligoninę, nes tai buvo mano antras nėštumas, o prieš tai buvo įvykęs persileidimas (situacija buvo panaši, pradėjau kraujuot). Na, susimokėjau ir nusivedė mane apžiūrai... Apžiūrėjus pareiškė, kad pas mane nesivystantis nėštumas ir reikia daryt valymą, jau vos neliepia gult į ligoninę, klausia ar seniai valgiau, nes kaip žinia, reikės duot narkozę. Bet po diskusijų nusprendėm kad šįsyk važiuoju dar namo, geriu vaistus ir po kelių dienų pas savo gydytoją nueit kontrolei. Nuėjus į polikliniką gydytoja pečiais tik patraukė, ir sako nesuprantu, matau širdutė vaikiuko plaka, viskas puikai thumbup.gif Dabar mums 30 sav. nestuke.gif Tikiuosi, kad viskas mums bus gerai, auksim didučiai ir sveikučiai smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Aktorė @ 2010 09 14, 15:50)
Apžiūrėjus pareiškė, kad pas mane nesivystantis nėštumas ir reikia daryt valymą, jau vos neliepia gult į ligoninę, klausia ar seniai valgiau, nes kaip žinia, reikės duot narkozę. Bet po diskusijų nusprendėm kad šįsyk važiuoju dar namo, geriu vaistus ir po kelių dienų pas savo gydytoją nueit kontrolei. Nuėjus į polikliniką gydytoja pečiais tik patraukė, ir sako nesuprantu, matau širdutė vaikiuko plaka, viskas puikai thumbup.gif  Dabar mums 30 sav.  nestuke.gif  Tikiuosi, kad viskas mums bus gerai, auksim didučiai ir sveikučiai  smile.gif

Kai turejau pirma nesivystanti irgi teko pas ja patekti i Antakalnio klinikas del skausmu po darbo.....
Diagnoze nesivystantis - neklydo verysad.gif o taip tikejausi, kad suklydo, deja iskart nustate teisinga diagnoze.
Gan grupi, be emociju rezia ka masto. O kartais sunkia minute noretusi bent menkiausios uzuojautos. blush2.gif

Bet susimoketi tikrai liepe. kitaip net neina i kalbas doh.gif nors ir skausmai didziausi . Susimokejau, ne piniguose esme.
Atsakyti
as tai daktarei dekinga ji puikiai mane priziurejo o jei ka ir pasakydavo as vistiek darydavau kaip man reikia .Didelis aciu daktarei uz atspeta 98 % mergaite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marram @ 2010 09 22, 13:25)
as tai daktarei dekinga ji puikiai mane priziurejo o jei ka ir pasakydavo as vistiek darydavau kaip man reikia .Didelis aciu daktarei uz atspeta 98 % mergaite smile.gif

Na atspeta tai, atspeta sveikinu. O man si daktare visai nepatiko. Pas ja lankiausi Seskines poliklinikoje iki 31 savaites, veliau ji savo pacientes perleido kitam gydytojui, nes pati isejo is darbo. Nuo pirmu savaiciu ji man nepatiko, nestumo nemate, nors pararelei nueidavau privaciai ir nestumas tikrai jau matesi. Vladisauskiene darydaba echoskopa ne, tik nemate nestumo, o dar patare pasidaryti "klyzma" nes man tempe sonus. Ir siaip visa ta laika kuri lankiausi pas ja, jokiu klausimu, komentaru, visada susiraukusi, nepatenkinta kazkuom. Nenoreciau papulti pas ja gimdyti.
Atsakyti
Man pas sia gydytoja teko netiketai ir neplanuotai apsilankyti AK priemamajame, ji, matyt, ta diena ten budejo. Del jos profesionalumo ir kompetencijos kazkokiu pastabu neturiu, galbut ji tikrai ismano savo darba. Nepatiko jos bendravimas unsure.gif tikrai gan arogantiskas ir kol neprasitariau kad kelis aukstuosius esu baigusi, tai kalbejo tikrai kaip su kaimiete. Atsiprasau, jei kazka ne taip pasakiau, tiesiog bendrauti su sia gydytoja buvo nemalonu ax.gif
Atsakyti