Aš pas šią gydytoją buvau du kartus. Pirmą kartą papuoliau šeškinės poliklinikoje, Tą sykį man ji pasirodė gan maloni ir nieko blogo pasakyt negalėjau. Na, o antrą kartą teko su ja susidurti AK

Tada man buvo nėštumo pradžia ir pradėjau kraujuot. Kraujuot ne šiaip sau, kaip būna, kad teplioja, bet kaip reikiant. Kai nuvažiavau buvo vakaras, poliklinika jau nebedirbo. Vienu žodžiu ji man pareiškė, jei nori, kad suteikčiau pirmą pagalbą, turi susimokėt į kasą virš 100 lt. Atseit tavo atvejis nėra skubus ir rytoj gali nueit į polikliniką

Aš jai aiškinu, kad man poliklinikoj akcentavo, kad jeigu kas negerai, iš kart važiuočiau į ligoninę, nes tai buvo mano antras nėštumas, o prieš tai buvo įvykęs persileidimas (situacija buvo panaši, pradėjau kraujuot). Na, susimokėjau ir nusivedė mane apžiūrai... Apžiūrėjus pareiškė, kad pas mane nesivystantis nėštumas ir reikia daryt valymą, jau vos neliepia gult į ligoninę, klausia ar seniai valgiau, nes kaip žinia, reikės duot narkozę. Bet po diskusijų nusprendėm kad šįsyk važiuoju dar namo, geriu vaistus ir po kelių dienų pas savo gydytoją nueit kontrolei. Nuėjus į polikliniką gydytoja pečiais tik patraukė, ir sako nesuprantu, matau širdutė vaikiuko plaka, viskas puikai

Dabar mums 30 sav.

Tikiuosi, kad viskas mums bus gerai, auksim didučiai ir sveikučiai