Makaronus išverdame.
Paruošiame kukulius: į faršą sudėti smulkintą česnaką, džiūvėsėlius, kiaušinius, smulkiai supjaustytas petražoles, paskaninti druska ir pipirais. Iš faršo padaryti nedidelius kukulius ir iškepti aliejuje.
Padažui tiesiog pasidariau tirštą sūrio sriubą iš pakelio .

Rūgštynių sriuba
Iš rūkytos mėsos įdėjus sutarkuotą morką,svogūną,lauro lapus,kubeliais pjaustytos bulvės išverdamas sultinys,ant galo sudedamos rūgštynės,pasūdoma jei reikia.Sudedame kietai virtų smulkintų kiaušinių.

Čia prie sriubos tipo fokačia...
600g miltų
2 virtos bulvės
1 šaukštas cukraus
1 šaukštas druskos
1 kubelis (24g) šviežių mielių arba 7g sausų
60g alyvuogių aliejaus
apie 1/5 litro šilto vandens
Miltus sumaišyti su trintomis bulvėmis,ištirpinti mieles šiltame vandenyje,sudėti cukrų,druską gerai išmaišyti ir užminkyti tešlą.
Apkloti palikti kad pakiltų.
Iškilusia tešlą dedame i skarda ištepta aliejumi,formuojame palotų,paliekame dar kokiam pusvalandžiui...kepame 220 l orkaitėje maždaug 20 minučių.
Galima apibarstyti rūpią druska,prieskoniais,žalumynais...

Lašiša grietinėlės padaže
Garnyrui makaronai.
Lašišą supjaustome kubeliais,apibarstome prieskoniais,išspaudžiame citrinos sulčių ir apkepame.
Paruošiame padažą:sviestą ištirpinti, tada jame pakepinti miltus, kol pagels, maišant supilti grietinėlę,paskaninti druska ir pipirais,sudėti gabaliukus lašišos ir troškinti kokias 5 minutės.Kai išjungsit sudėti krapus/petražolės.
