grange super
,o kaip darai bulviu kose,net per foto matos kad labai puri ir skani
Elena, kaip skaniai atrodo tos tavo klumpės
o bulvė nesubyra kaip tu ją išpjauni?
Vakar dariau blynelius su farso idaru tai
QUOTE(Rastika @ 2010 03 04, 09:26)
Viena iš viso būrio subyrėjo
Elena, savaitgali išbandysiu
Labas rytas
Vaisinu duonyte
Duonyte gavosi
Antra karta kepdama dar ir kmynu idejau (tik foto neturiu)
Receptas 10 psl.


Ir "La troskinys"
1kg kiaulienos kumpio
1 skardine pupeliu
2 svogunai
2 morkos
1 paprika
2 pomidorai
6-7 saukstai pomodoru padazo
Megstami priekoniai
Mesa supjausciau didokais gabaliukais, ir stipriai apkepiau keptuvej ant didokos ugnies, zinoma su prieskoniais. Tada, perdejau mesa i inda su kuriuo desiu i orkaite, uzpyliau sultiniu ir pasoviau i orkaite. Po mazdaug pusvalandzio sudejau siaudeliais pjaustytas morkas, ir didokais gabalais pjaustytas bulves, bei svogunus. Po mazdaug 40 min. sudejau pjaustytas paprikas ir skardine pupeliu, bei pjaustytu pomidoru. Dar uzpyliau pomidoru padazo. Patroskinau kol suminkstejo paprika ir patiekiau
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 02 27, 00:20)
Vaisinu duonyte
Receptas 10 psl.


Ir "La troskinys"
1kg kiaulienos kumpio
1 skardine pupeliu
2 svogunai
2 morkos
1 paprika
2 pomidorai
6-7 saukstai pomodoru padazo
Megstami priekoniai
Mesa supjausciau didokais gabaliukais, ir stipriai apkepiau keptuvej ant didokos ugnies, zinoma su prieskoniais. Tada, perdejau mesa i inda su kuriuo desiu i orkaite, uzpyliau sultiniu ir pasoviau i orkaite. Po mazdaug pusvalandzio sudejau siaudeliais pjaustytas morkas, ir didokais gabalais pjaustytas bulves, bei svogunus. Po mazdaug 40 min. sudejau pjaustytas paprikas ir skardine pupeliu, bei pjaustytu pomidoru. Dar uzpyliau pomidoru padazo. Patroskinau kol suminkstejo paprika ir patiekiau
QUOTE(Makra @ 2010 03 04, 08:44)
ideali
QUOTE(Makra @ 2010 03 04, 09:44)
Labas rytas
Vaisinu duonyte
Duonyte gavosi
Antra karta kepdama dar ir
Vaisinu duonyte
kaip skaniai atrodo
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 03 03, 23:38)
kaip įdomu pabandyt būtų.. kaži po troškinimosi lieka alaus pėdsakai (kvapas, kažkoks kitoks skonis)?
nu žinok man tai ne, ir maniškis nejuto, net nesakiau,kad su alum iš pradžių.Reikia nestipraus ir nekartaus, tai nebus kartumo. kol dar kepė eigoj kvapas kažkoks buvo toks kitoks, lyg ir į rųgštumą, bet kai viskas išsitroškino tai mums nesijuto.
kartais darau su raudonu vynu,tai jaučiasi rūgščiau.
QUOTE(Ulė @ 2010 03 04, 06:27)
hehe kai aš pasakiau tetei kaip darau košę (nes jo man visada būdavo labai skani, puri... tai jis iš manęs juokės, bet, man ir mano variantu gerai..).
o šiaip tai kaip ir visi, išverdu bulves, su druska, nukošiu, dar pakaitinu kelias sekundes, kad išeitų garai. Dedu sviesto ir pilu šalto pieno. Visą laik sako reik pakaitint, kad būtų puri, bet labai retai kaitinu, dabar tai ir dėl laiko trūkumo, ir šiaip, man skoniui nemaišo
o šiaip, krienai duoda dar tokį labai neblogą skonį, su aštrumu. Tik reikia nepadauginti...
Pas mus seimoje visada bulviu kose daro MB. Butinai pila grietineles, deda sviesto, jei per tirsta - dar sildyto pieno ir labai gerai sugruda (ilgokai maiso su bulviu grustuve). Pasaka kokia skani kose pas ji gaunas
QUOTE(nesuper @ 2010 03 04, 01:52)
čia kaip vištienos ir ananasų salotos.. visus ingridientus Mb valgo, nu bet vienoj vietoj
o Makros duona
QUOTE(ikristute @ 2010 03 03, 14:34)
Nueikit i google vertėją
http://translate.goo...t&tab=wT#ru|lt|
įveskit nuorodą, pažymėkit, kad verstų iš rusų į lietuvių kalbą, labai gražiai išverčia
.
Va vertimas:
http://translate.goo...&...sl=ru&tl=lt
http://translate.goo...t&tab=wT#ru|lt|
įveskit nuorodą, pažymėkit, kad verstų iš rusų į lietuvių kalbą, labai gražiai išverčia
Va vertimas:
http://translate.goo...&...sl=ru&tl=lt
Ačiū tau už tokią nuorodą







