QUOTE(S.N.A.S @ 2010 03 03, 23:38)
kaip įdomu pabandyt būtų.. kaži po troškinimosi lieka alaus pėdsakai (kvapas, kažkoks kitoks skonis)?

nes MB skeptiškai žiūri į naujoves...
nu žinok man tai ne, ir maniškis nejuto, net nesakiau,kad su alum iš pradžių.Reikia nestipraus ir nekartaus, tai nebus kartumo. kol dar kepė eigoj kvapas kažkoks buvo toks kitoks, lyg ir į rųgštumą, bet kai viskas išsitroškino tai mums nesijuto.
kartais darau su raudonu vynu,tai jaučiasi rūgščiau.
QUOTE(Ulė @ 2010 03 04, 06:27)
grange super

,o kaip darai bulviu kose,net per foto matos kad labai puri ir skani
hehe kai aš pasakiau tetei kaip darau košę (nes jo man visada būdavo labai skani, puri... tai jis iš manęs juokės, bet, man ir mano variantu gerai..).
o šiaip tai kaip ir visi, išverdu bulves, su druska, nukošiu, dar pakaitinu kelias sekundes, kad išeitų garai. Dedu sviesto ir pilu šalto pieno. Visą laik sako reik pakaitint, kad būtų puri, bet labai retai kaitinu, dabar tai ir dėl laiko trūkumo, ir šiaip, man skoniui nemaišo

ir viskas, sutryniau ir dėjau.
o šiaip, krienai duoda dar tokį labai neblogą skonį, su aštrumu. Tik reikia nepadauginti...