Laba diena, Gerbiama gydytoja,
Norėjau paklausti ar chlamidijų ir gardnerelų gydymas tas pats.Nes aš turėjau darytis chlamidijų tyrimą, bet man gydytoja rado gardnerelas, tai sako, jų gydymas yra tas pats.
Nežinau ką Jums skyrė gardnerelų gydymui, bet šiaip jau gydymas tikrai ne tas pats.
jau atsakėte dėl gydymo, ir susirūpinau.
Man skyrė gardnereloms Trichopolį, ar galėtų šie vaistai išgydyti ir chlamidijas jai jos būtų pas mane buvusios, ar vertėtų pasidaryti tyrimą.
Ačiu
Man skyrė gardnereloms Trichopolį, ar galėtų šie vaistai išgydyti ir chlamidijas jai jos būtų pas mane buvusios, ar vertėtų pasidaryti tyrimą.
Ačiu
Šis preparatas chlamidijų neveikia. Bet prieš gydant būtina išsitirti, ar tikrai turite chlamidijų.
laba diena norejau paklaust pastoviai jauciu pilvo sunkumo jausma dariausi clamidiju tyrimus ir tepineli ir sake kad nera chlamidiju ir tepinelis rodo kad uzdegimas sakykit ar kai padare tepineli tai galejo matyt gonoreja jei inai ten butu buvusi
Taip, gonorėja būtų nustatyta.
Tokio viruso, kaip "placebo" nėra.
Bet kuriuo atveju norint nustatyti, ar nesi užsikrėtęs chlamidijomis, būtina atlikti specialų tyrimą.
Bet kuriuo atveju norint nustatyti, ar nesi užsikrėtęs chlamidijomis, būtina atlikti specialų tyrimą.