Įkraunama...
Įkraunama...

Išleistuvės!

Niekur nerandu tokios temos.
Esu savo ketvirtokelio tevu komitete,tad noriu su jumis pasidalinti savo rupesciu.Gal jus turit kokiu geru minciu ,kaip smagesne isleistuviu svente padaryti ketvirtokams.Kur teveliai su vaikuciais ir mokytoja po oficialumu galetu atsvesti. Galbut jus tai jau darete ir galetumete patarti.

Patarimai pravers ir apie dovanas mokytojams ir mokyklai.Ir t.t.
Atsakyti
Ar nera mamyciu ,kurios turi vyresius vaikucius?
Atsakyti
As turiu penktoka. Mes pernai isleistuves darem tik mokykloj, jokiu sventimu neoficialioj aplinkoj. Tiesiog nieko gero, tad ir pasakot nera ka. Gal vaikui ir patiko, nes ryte jie koncertavo teveliams ir mokytojams, o po to vyko vaises, atsisveikinimas su mokytoja. O mokytojai tevai, susimete po kazkiek litu (nebepamenu, po 50 lygta), nupirko ceki kazkokioj parduotuvej.

As labai trumpai toj sventej dalyvavau, nes Junetai buvo tik menuo ir as ja dar pati maitinau.

Paskui, kita diena po isleistuviu, vaikai, kai kurie tevai ir mokytoja vaziavo kazkur i gamta. VA tada ir pabaliavojo. Aisku, irgi be manes, del suprantamu priezasciu.
Atsakyti
QUOTE (Vidulka @ 2004 04 28, 21:23)
Gal jus turit kokiu geru minciu ,kaip smagesne isleistuviu  svente padaryti ketvirtokams.Kur teveliai su vaikuciais ir mokytoja po oficialumu galetu atsvesti. Galbut jus tai jau darete ir galetumete patarti.

Patarimai pravers ir  apie dovanas mokytojams ir mokyklai.Ir t.t.

Mano sūnus ir ketvirtokas, tai paskutiniame tėvų susirinkimę dėl išleistuvių buvo trys tokie pasiūlymai:
1. Vaikai su tėvais važiuoja linksmintis ir švesti į gamtą.
2. Vaikai linksminasi vieni, ta prasme galima užsisakyti kažkokią tai grupę žmonių, kurie veda tą renginį, tai yra diskoteka ir kažkas panašaus.
3. Kuklus šventimas klasėje po paskutinės pamokos, t.y. vaikams tortas, tėvams šampanas ir namo.
Vieningos nuomonės nepriėjome, tai dabar kol kas visi galvojame g.gif
Mokyklai dovanos neperkame, nes jos dar nepaliekame, o mokytojai greičiausiai bus įteiktas dovanų čekis.
Vidulka, pasiūlymų ir patarimų daug nepapyliau, bet reiškiu gilią užuojautą tėvų komitetui biggrin.gif wink.gif
Atsakyti
Maniske panyte jau septintoke,bet ir dabar prisimenu isleistuves thumbup.gif
Mes gyvename Kaune salia Mariu todel gal nebuvo sunku rinktis
Po oficialios dalies, mes plaukiojom laivu Mariose thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
vaikams patiko .Pasidarem bendra stala pasventem su vaikais ir teveliais
Veliau visa tai pratesem krante ,oras buvo puikus
Vaikai duko ir liksminosi clap.gif buvo smagu thumbup.gif
Atsakyti
Siemet pas mano vaika isleistuves, o musu klases teveliai negali nuspresti kur ir kaip?
gal kas gali pasidalinti savo patirtimi
Ei mamytes, gal turit geru ideju?
Atsakyti
Kai mano duktė baigė 4 klasė, tėvų komitetas suorganizavo išvyką į Belmonto parką. Buvom žirgyne, kas norėjo pajodinėjo, vėliau visi valgė tortą (padarė pikniką). Buvo labai linksma, vaikai vaišinosi ir dūko. thumbup.gif
Ką padovanojo mokytojai - nežinau, iš tėvų rinko po 30 litų. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. Artėja metų galas, o su juo ir pirmosios išleistuvės mokykloje. Kaip ir visi, važiuosime į ekskursiją. Lygtai nusprendėme nevežti vaikų toli. Geriau dalį dienos praleisti gamtoje, pažaisti ir padaryti vaikam šventę nei kiurksoti pusę dienos autobuse.
Gal turit kokių idėjų, kokius žaidimus ar atrakcionus būtų galima organizuoti pirmokėliams, kad jie ilgai prisimintų šitą žygį?
Atsakyti
Dar iki šiol atsimenu ketvirtokų išleistuves ( tai yra mano biggrin.gif (bet aišku žymiai seniau) ).. Viskas vyko mokykloje, vaikai bėgiojo iš klasės i klasę... O Tuo tarpu tėvai degtinę ir šampaną gėrė. Tai pasakojo, kad net mokytoja ant stalo gulėjo. Gaila to vaizdelio nemačiau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Hm... Manau geriausia būtų išvažiuoti į kokią vilą ar namelius prie jūros (su aptverta teritorija doh.gif ) su nakvyne... Patikėkit- vaikai atsimins ilgam biggrin.gif

p.s. jei patys suras ką veikt kol tėvai vynuką gers tongue.gif
Atsakyti
Mano sunaus klase vaziuoja dviem dienom i Nida. Visi teveliai pasisake uz. Manau, kad tokia kelione kur kas geriau ir idomiau patiems vaikams, nei koks nors baliukas.
Atsakyti
As patarciau vaziuoti i botanikos soda. Ten galima surengti iskyla.
Viskas tokiu metu zydi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(peledziuke @ 2005 05 12, 16:51)
Mano sunaus klase vaziuoja dviem dienom i Nida. Visi teveliai pasisake uz. Manau, kad tokia kelione kur kas geriau ir idomiau patiems vaikams, nei koks nors baliukas.

Pritariu. As praktikos metu irgi organizavau kelione i Burbiskiu dvara, o po to pieveleje piknika surengeme ir varzybas tarp tevu ir vaiku. Visi buvo labai patenkinti.
O is pedagogines patirties - tai vaikai ir ant asfalto randa ka veikti, o va del teveliu reikia galva pasukti.
Atsakyti