Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

Vartau puslapį apie vestuves ir pasigedau diskusijų dar viena, manau svarbia tema. Kaip manote į ką reikia kreipti dėmesį norint išsirinkti tikrai gerą fotografą, kiek yra brangu, kiek ne ? Pagal kokius kriterijus renkatės vestuvių fotografą? Aš manau, kad įamžinti meniškai tą nepakartojamą akimirką yra be galo svarbu, juk vieną kartą tai būną, bent jau kiekviena tekėdama to tikisi. Be to, su laiku prisiminimai apie tas akimirkas vis brangesni ir brangesni tampa. Pataupysi dabar, vėliau, kad ir norėsi to nepakartosi. Žinau vieną atvejį, kai jaunieji sutaupė fotografo sąskaita ir nusprendė patys pasifotografuoti su muilinėm. Atsitiko taip, kad juostelė buvo blogai įdėta ir pasirodo nieko nenufotografavo.Po to kvietėsi pažįstamą fotografą rengėsi suknelę ir fotografavosi, kad nors toks prisiminimas būtų. Dar manu, kad neverta niekada rinktis aklai fotografo, remiantis tik pigumu. Pigu ir yra pigu, reiktų bent pamatyti fotografų darbą,pavartyti jų reklaminius albumus ar žmonių rekomendacijom pasinaudoti.
Gal galite parašyti atsiliepimus apie savo vestuvių fotografus? Būtų įdomu pasišnekučiuoti rolleyes.gif
Atsakyti
Mes jau fotografe turim thumbup.gif Isduosiu paslapti - ji irgi bendrauja siame forume rolleyes.gif Paziuejau sito zmogaus nuotraukas ir man patiko clap_1.gif Man zadejo, kad nebus jokiu brokuotu, uzmerktom akim ir t.t... O apie visokias smulkmenas dar susitiksim ir aptarsim kita menesiuka. As pzv zinau, ko prasysiu, kad akcentuotu. Siulyciau ir jums. Kad ir kaip tai atrodytu nesvarbu - veliau pasigesite tokiu fofo:
1. akcentuoti nuotakos sukuosena (atrodo tokia smulkmena, bet kai nori parodyti kokiai draugei, tai ir nera BUTENT tokios nuotraukos, kur tai gerai matosi)
2. Jei bus papuosti automobiliai - kaip nors akcentuoti keliose foto ir juos. Geriausia pacioje pradzioje, kol dar niekas nenubyreje, nenusidraske.
3. Pasidarykit tokia fotke, kurioje matytusi tik jaunosios puokste ir kaip nors ja laikancios JOS ir JO rankytes su ZIEDAIS!!! thumbup.gif
4. Nebepamenu, bet kai tik ka atgaminsiu - parasysiu. Ir visa tai turetu buti ne specialiai fotografuota, o kaip nors, kad iseitu is konteksto... Na, lyg nuotaka netycia nusisuka ir labai gerai jos sukuosena matosi...taip, kad tas akcentuojamas dalykas butu dirbtinai padarytas antrame prane...Nu nezinau, ar kas mane supratote, bet kiek girdejau atsiliepimu - daugumai tai yra labai grazu.

Foto kainos - jaunavedziams 2Lt, sveciams 3Lt. Beveik visur kainos
Atsakyti
Mes va siandiena uzsisakeme fotografa. Jis prase uz filmavima ir fotografavima 2 dienom 1300lt taciau sugebejome nusidereti ir uz 1000 lt uzsisakeme. Profesionalas, patikekit labai geras! Jei reikia ne rugpjucio 7 d galiu rekomenduoti!
Atsakyti
fotografas Sergej Mulin galite uzeiti i saita ir paziureti www.mulinfoto.com ten yra kontaktai
Atsakyti
Sveikute,

cia fotografo rekvizitai: Arvydas 868585055 .bandyk nusidereti mums pavyko!
Papildyta @ [mergetime]1083788941[/mergetime]
Noreciau jusu pasiteirauti. Kai fotografas ar muzikantas papraso uzstato na kad vestuvese muzikuotu ar fotografuotu, ar pasirasote kokia nors minimalia sutartele, kad davete rankpinigius?
Atsakyti
Aš žinau irgi gerą vestuvių fotografą Vaidą Garlą. Jo nuotraukos meniškos, daug lyg iš netyčia nufotografuotų kadrų, na tiesiog fantastiškos. thumbup.gif Manau jis tikras savo darbo profesionalas. Jo vestuvinės nuotraukos puikuojasi žurnaliuko „VESTUVĖS'' viršeliuose, paskutiniuose trijuose numeriuose . Juos galite pasižiūrėti www.vicplius.info internetiniame puslapyje. Kam įdomu , jo rekvizitai mob.:868621021
Atsakyti
kas to nemate nesupras, kazkodel mitas sklando, kad grazios ir meniskos nuotraukos buna tik fotoatelje, o man nuo ju koktu... gaila savo laiku nezinojau, bet draugu vestuvese buvo fotografas Sergejus Mulinas. Super ir nuotraukos ir pats bendravimas.

galite bent kiek paziureti cia
vestuviu nuotraukos
Atsakyti
Galiu parekomenduoti savo fotografa ir operatoriu Renalda Purona tik cia neturiu jo koordinaciu. Mes norejom tik filmuoti savo vestuves bet jis pasiule ir pafotografuoti ir tikrai nesigailiu fotkes netgi grazesnes negu foto atelje. Tikrai nesutinku kad vienas zmogus negali pabuti fotografu ir operatoriumi, bent jau ne mano atveju. Jis gyvena Panevezyje ir as tuokiausi Panevezyje bet jis vaziuoja ir i kitus miestus. Vienai draugei ji rekomendavau tai jis vaziavo ir i Kauna nes tuokesi Kaune, o svente buvo kazkur Vilniaus rajone. Musu vestuves buvo gana paprastos, bet is to paprastumo jis padare tikra svente, o drauge irgi labai dziaugesi ir buvo pritrenkta jei galima taip issireiksti, paciu vestuviu pateikimu ir liko labai patenkinta nors as truputi jaudinausi o vdrug nepatiks... Nuotrauku kaina jauniesiems 2lt, sveciams 3 lt, dideles nuotraukos 5 lt. Filmas kainavo apie 300( tiksliai nepamenu), filmo trukme 1,5 val.
Atsakyti
Kai mes susitikome su fotgrafu, kad uzstata palikti padaveme tokia sutartele, kurioje parasyta kad toks ir toks dave tam ir tam uz ta ir ta. Tai zodziu jis nieko nesake prie busimojo vyro mano. Kai mano busimasis vyras paejo i sali fotografas man ir sako:" pirma karta turiu tokius nepatiklius jaunavedzius as jau noriu jusu atsisakyt". Buvau kaip slapia mazgote per veida gavus. NEjaugi daug reikalaujame kad pasirasytu, kad daveme 300lt uztata. Kai as su teise susiduriu tai tiek daug apgauliu pamatau kad sakes. g.gif

As zinau, gal ir reikejo pasitiketi, bet palaukit kaip irodysit kad jus davete uzstata, kai jis neatvaziuos i jusu vestuves. Sakykim jis priims geresni pasiulyma nei jusu?! g.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad 300 lt. užstatas už fotografavimą yra labai daug. Paprastai užstatas būna 50 lt., na 100 dar ( nebent patys jaunieji nori daugiau duoti), bet tiek aš dar niekur negirdėjau. Vienu žodžiu 10-15% nuo sutartos sumos. Tikriausiai Ingridėle, tu tikrai užsirovei ant aferisto arba šiaip ant žmogaus be takto. Manau, su tokiu gali kilti ir vėliau problemų. Tai nesupratau, kaip ten visdėlto, pasirašėt tą sutartį ar ne? Sutarėt su juo ar ne?
Atsakyti
Kažkas forume minėjo, kad Mulino darbo kaina - 800 litų. Smiling_girl, o tu jau susitarusi, kad jis pas jus atvažiuos į Kauną? Mes prieš kažkiek laiko skambinom jam, klausėm, bet mūsų vestuvių dieną jis jau buvo užimtas... sad.gif Manau, kad jis turi labai didelę paklausą... g.gif
Atsakyti
va merginos, neperskaiciau visu jusu atsiliepimu apie fotografus, tik pastebejau kad kalba eina apie Vilniu ir Kauna.
as galiu parekomenduoti Klaipedoje.

Mes fotografavomes pas Raimonda Svilpa, Tomo 3 Klaipeda.

Kai ruosiausi teketi ilgai ir nuobodziai ieskojau gero fotografo ir labai apsidziaugiau ji radusi, jo nuotraukos man labai patiko.
Jis fotuografuodavo anksciau tik Kosmopolitan ir kitiems zurnalams izymius zmones, o veliau pradejo ir vestuves fotografuoti.

Kaina pries du metus buvo 100lt. uz foto sesija studijoj, jei vaziuoja i gamta +dar 100lt. ir po 20lt. uz kiekviena nuotrauka kuria jus patys issirenkat.

tik va pasakysiu, kad nuotrauku grozis dar labai priklauso ir nuo jusu paciu, ta prasme, kad jei busit susikauste, tai ir fotografas nelabai pades.
mums ne is kart pavyko pozuoti, bet po to net labai patiko.
Atsakyti