Įkraunama...
Įkraunama...

kaip susigrąžinti pieną?

Astoota,
Šaunuolė!!! Valio!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Košė-Malošė @ 2011 07 04, 20:08)
Ingushonak,  4u.gif
viskas bus gerai  mirksiukas.gif
Būtinai maitink pagal vaiko poreikį. Kuo dažniau, kuo ilgiau žys- tuo pienuko bus pagal jo poreikį. + 2-3sav. augimo šuolis, vaikutis pats geriausias reguliatorius, tik reikia įsiklausyti ir juo pasitikėti.  Naktinis žindymas dabar labai reikalingas ir reikšmingas.
Krūtys- ne tusčios. Audiniai ir turi rimti.
kad vaikui pakanka pienuko rodo 6 ir daugiau kartų per parą šlapinimosi. (paskaičiuok, ir bus ramiau)
Pienuko kiekio NEDIDINA jokios įpatingos arbatos ar maistas. Didina STIMULIAVIMAS ir ŽINDYMAS, nuogo kūno kontaktas (oda-oda)
Skysčių rekomenduojama gerti tiek, kiek tavo organizmas natūraliai reikalauja.
Kakavos produktų- nerekomenduojama,- alergenai.
Kraustykis su vaikučiu į lovą, geriau plikučiai, atsipalaiduok, tik pozityviai galvok ir maitink.  4u.gif


Kas ryta geriu puodeli kavos, ar nepakenks? Kaip matau, rasot apie kakavos produktus neigiamai, as prie kavos vartoju juoda sokolada. Tikiuosi, imanoma reguliuoti zindymoi ir kavos gerimo laika?
Dar idomu, kaip zindyma itakoja kiti maisto produktai?
Atsakyti
Apilakas labai padeda sutrikus pieno gamybai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 18 kovo 2012 - 08:06
Pieno gamybai surtikus reikia išsiaiškinti ir šalinti priežastis mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai manau, jog kiekviena žindyvė, kaip ir vaikutis yra individuali ir tiesiog reikia atrasti savo būdus kurie didina pieno gamybą. Vienoms aišku tinka tas kas daugeliui tinka, o kitoms netinka. Pavyzdžiui jei man tenka maitinti naktį, tada dieną jaučiuosi pavargusi ir jaučiu jog pieno trūksta, o jei netenka maitint naktį, tuomet būna viskas gerai, nors kiek girdėjau tai kitoms pieno netrūksta jei maitina naktį tai va ir suprask, kad nori doh.gif
Atsakyti
svarbiausia neprarasti vilties jog pienukas dingo kuo dazniau zindykite , stenkites nesinervuoti ,kad ir aplanke pieno krize nepasiduokite ir tikekite kad jis sugris, gera mityba,poilsis,skysciai ,geras vyras be abejo visa tai turi itakos smile.gif)
buvo ir pas mus pienuko krize , nepasidaviau dvi dienas beveik nuolat zindziau ,valgiau riebesni maista ,skyciu tiek kiek reikalavo organizmas,geriau biciu pienelio tabletes ,ir viskas mums atsistate jau 6 men maitinu be problemu ir tikiuosi dar ilgai maitinsiu smile.gif
Atsakyti