QUOTE(Sense @ 2010 02 22, 17:34)
Čia tešlą pagaminau kaip lazanijom, proporcijos iš akies ir be kiaušinio. Tešlos storis reguliuojasi (na bent jau manojoje), čia buvo nustatytas storiausias. Kai pabandžiau su ploniausiu, tai gavos labai labai plonas blynas.
Papildyta:
o kur ir kokią planuoji pirkti? Bergner nekainavo daug, tai pažiūrėjus įdomesnių makaronų kainas PC ir mašinėlės kainą, nusprendžiau nuo šiol gamintis makaronus pati.
na, kai iškočiosi ploną, paveiksluok

kur ir kokią? Žinok dar taip smulkiai neplanuoju. Tam čia ir atėjau - pašnipinėt. Kaip ir su kokiu aparatu kam sekasi

))))
Mažu bus kelios norinčios, siųsimės iš anapus...
QUOTE(SuperBaba @ 2010 02 22, 17:42)
ja ja..kur gi da galim susitikt

..kur apie ėdimą kalba eina

)))
Papildyta:
QUOTE(dzhina @ 2010 02 22, 18:22)
as tokia bergner turiu gal 1,5 metu bet niekaip nesusidraugauju su ja

bandem ir kibinu ir koldunu teslas kocioti, ir storiau ir ploniau...plysta, gaunasi su skylem...
tešlai trūksta elastingumo. bandyk dėt trynius be baltymų. Šiek tiek aliejaus lašint. Duonos kėepimo temoj esu įdėjus tobulai elastingą virtinių tešlą.. pabandyk ją.. vėliau įmesiu ją čia, kad turinčios mašynką pabandytų
QUOTE(nataliuncik @ 2010 02 22, 18:26)
Aš turiu, pirkau Thomas Philips, mokėjau visai nebrangiai
Kočioja tešlą iki 1-2mm, pjaustą makaronus (plonus ir storus), tik nėra antgalio ravioli, bet su jo ir kaina šimtinė
Kas nemėgsta kočiot tešlą (arba neturi jėgų) ir mėgsta šv.makaronus, tai šitas daiktas jiems
mhmmmmmmmmmmmmmm.. dafai palepink fotkėm..a?
o kaip tas ravioli antgalis?

jis..nu jis.. kvadratina? ką ans daro?