Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo valote WC?

QUOTE(Daniellita @ 2013 05 23, 16:41)
yra maximoj labai pigus (gal 3 litai) valiklis-sveiciamasis pienelis, vadinasi "Blic", toks geltonas butelis su raudonu kamsteliu berods. Nusipirkau kazkada kai nesinorejo brangaus pirkt tai likau labai maloniai nustebus - valo tobulai ir kalkes ir nuosedas, tualetas lieka svytintis  thumbup.gif tai daugiau niekad nebeperku jokiu kitu valikliu ir sutaupau daug  rolleyes.gif


Daniellita, norejau pasitikrinti del pavadinimo. Nes siandien to "Blic" ieskojau maximoje ir neradau. Gal tik mano maxima neturi.
Atsakyti
Naudojam Domestos thumbup.gif
Atsakyti
O bent kada pagalvojote kaip tas harpic, domestos ar kitas s kenkia ekosistemai, o paskui ir zmonems?

http://grynas.delfi....a.d?id=62309547
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2015 06 10, 16:25)
O bent kada pagalvojote kaip tas harpic, domestos ar kitas s kenkia ekosistemai, o paskui ir zmonems?

http://grynas.delfi....a.d?id=62309547


Aš galvoju. Tik pirmiau apie save pradėjau galvoti, kai rankos pradėjo niežėti po fairy, dusdavau nuo ajax, domestos kvapų. doh.gif
Todėl beveik viską namų švarai naudoju su probiotikais.
Tik be nukalkintojo Cilit negaliu apsieiti. doh.gif
Atsakyti
Supermamos patarkit kaip isnaikint slapimo akmeni? Pyliau acta nepadeda doh.gif anksciau giminaite is UK parvezdavo kazkokiu tableciu stebuklingu, viska isvalydavo tobulai... gal ir pas mus kazko tokio yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritinelis1: 30 lapkričio 2015 - 21:34
QUOTE(ritinelis1 @ 2015 11 30, 22:26)
Supermamos patarkit kaip isnaikint slapimo akmeni? Pyliau acta nepadeda  doh.gif  anksciau giminaite is UK parvezdavo kazkokiu tableciu stebuklingu, viska isvalydavo tobulai... gal ir pas mus kazko tokio yra?


Gal rūgštiniu sanitariniu? O paskui tiesiog prižiūrėti, kad jis neatsirastų vėl. Aš dedu spec. tabletes į bakelį, tai užtenka kartą per savaitę praplauti simboliškai kokiu pigiu geliniu valikliu (paprastai perku kažką iš lenkiškų ar lietuviškų), visada švaru, blizga ir jokių nuosėdų nebūna.
Atsakyti

Frosch. Neekologiškas, bet draugiškas aplinkai.

Atsakyti

Ar kam nors teko praktikoje palyginti 2 identiškus unitazus, tik kad vienas iš jų būtų su pagerinta keramika? Pvz. Villeroy-Bach CeramicPlus ar Laufen LCC technologija. Ar verta mokėt papildomus €?

Kažkur skaičiau, kad lėktuvuose unitazus ištepa teflono tepalu. Dėl to jie neapskresta ir WC kabinose nebūna šepečio.

Atsakyti

Aš esu visokių išbandžiusi - tiek Domestos, tiek Harpic, tiek sanitarinius valiklius penkialitriuose buteliuose - didžiulio skirtumo nepastebėjau. Dabar bandau Seal ECO ir visai patenkinta esu - valo gerai, o rašo, kad ir ekologiškas yra. Win-win :D

Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2015 11 30, 22:26)
Supermamos patarkit kaip isnaikint slapimo akmeni? Pyliau acta nepadeda  :oh  anksciau giminaite is UK parvezdavo kazkokiu tableciu stebuklingu, viska isvalydavo tobulai... gal ir pas mus kazko tokio yra?


Kaimynė kažkada minėjo, kad sodo wc su "Jūra" (tokia pasta dėžutėse būdavo) ilgai brūžino šepečiu per kelis kartus, nes niekas netirpdė įsenusio akmens.
Atsakyti