Įkraunama...
Įkraunama...

ka tai galetu reiksti

Sunku net suformuluoti ta mano nerima. Ar tai netures kokiu pasekmiu ateityje.

Musu seima, kaip ir daugelis kitu tvarkingu ir neasocialiu seimu, kartais vartoja alkoholinius gerimus.
Karta, mano 8 men sunelis, isvydes tete begerenti alu is butelio, negalejo nustygti vietoje, visokiais budais rode dideli nora pagriebti ji tetei is ranku.
Ir taip dabar buna kaskart kai tik kur nors pamato buteli.

Noreciau paklausti psichologes, ar tai tik eilinis vaiko domejimasis aplinka ir nematytais daiktais ir smalsumas viska kisant i burna ar tai kas nors rimto?
Atsakyti
As manau godaiva tavo nerimas tikrai be pagrindo, zinok ir maniske nuo pat mazu dienu kai pamato buteli, tai net dreba, manau, kad tai ne kas kita, o domejimasis naujais daiktais. Juk vaikas dar nesupranta, ka ten jus geriate biggrin.gif
Atsakyti
Na aisku to turinio jis tikrai nezino, bet tas noras ir kaip tu sakai tas drebejimas ji pamacius.
Na aisku jei tokia reakcija butu i kita koki daikta, tai as gal taip ir nepastebeciau, o dabar emiau ir sureiksminau.
Atsakyti
tikrai be reikalo manau nerimauji, juk buteliai dazniausiai grazus, etiketes spalvingos. Maniske labai megsta traskinti alaus skardines, bet man ne mintis nekilo manyti, kad ji jaucia potrauki alui biggrin.gif
Atsakyti
Maniske tai tiesiog pamisusi ant buteliu. Jei jau pamato koki,butinai turi pasiciupti ir uzsiversti blink.gif . Manau vaikui tiesiog idomu taip susipazinti su naujais daiktais smile.gif. Specialiai turiu kelis butelius nuo limonado ir mineralinio panelei pazaist. Kitokius stengiuosi kuo greiciau likviduot,nes jei pamato,kyla baisus triuksmas,jei neduodu.Neperdesiu pasakydama,kad siuo metu buteliai vos ne patys megstamiausi jos zaislai. Buvau ir as lyg pradejusi nerimauti del tokio potraukio buteliams,bet dabar tiesiog manau,kad tai domejimasisi ir tiek.
Atsakyti
Mano dukra irgi "megsta" butelius. Nieko nuostabaus cia nematau- juk vaikui idomu kuo "zaidzia" jos teveliai. Manau, kad tai tik eilinis vaiko domejimasis aplinka, nematytais daiktais, smalsumas ir tai visiskai naturalu.
Atsakyti
Aš nelabai turiu ką pridurti, nes tokio amžiaus vaikais domisi visais daiktais, kuriuos mato, kad turi tėvai. Tėvų dėmesys tam daiktui vaikui daro jį įdomų, patrauklų.
Atsakyti