Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjos

QUOTE(jurga1985 @ 2010 08 13, 20:43)
as neseniai dariau pagal Beatos parasyta recepta, bet man nesigavo, tas maskarpones suris buvo neuzstinges, kaip grietinele atrode, tai ne kas gavosi, idomu ka ne taip padariau?

Tai jis ir neturi būti sustingęs, taigi nieko ten stingančio nededi, turi būti toks šaltas kremas, kurį ir kabini šaukšteliu, juk dažnai tiramisu būna taurėse patiekamas.
Atsakyti
Išbandyti šašlykai - labai labai patiko. Kaip kvepia kepdami, niekada dar taip nekvepėjo kiemas kepant šašlykus. O skonis - bigsmile.gif norisi dar ir dar... Tikrai verta išbandyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žemyna*: 15 rugpjūčio 2010 - 23:28
QUOTE(žemyna* @ 2010 08 16, 00:28)
Išbandyti šašlykai - labai labai patiko. Kaip kvepia kepdami, niekada dar taip nekvepėjo kiemas kepant šašlykus. O skonis -  bigsmile.gif norisi dar ir dar... Tikrai verta išbandyti.

Esu ir kepus ir pas draugus valgius Beatos šašlykus, mums taip pat labai patiko, tik kalendros aš mažiau dedu!
Atsakyti
Sveikos seimininkeles biggrin.gif
QUOTE(žemyna* @ 2010 08 13, 16:52)
Visgi parduodu savo "Beatos virtuvė" knygą.
Išbandžiau nemažai receptų, bet ne tiek daug man jų patiko, todėl šią knygą bandysiu parduoti ir įsgyti kitą receptų knygą.
Jeigu ką domintų, rašykit į AŽ smile.gif
Po savaigalio galėsiu įvertinti ir šašlykus pagal Beatą. Marinuojasi ir labai kvepia (kvapas primena picą biggrin.gif ) , o ar buvo skanu, bus galima įvertinti po savaitgalio.

Akis uzkliuvo uz jau kelinta karta giriamu saslyku.Kazkada zadejau isigyti beatos knyga, bet pas mus cia provincijoj tokios ner biggrin.gif Jei nesunku gal galetumet imesti receptuka, nes bloge neradau smile.gif
Atsakyti
4-6 asmenims

1kg kiaulienos sprandinės
5 svogūnai
4 šaukštai kečupo
2 šaukšteliai maltos saldžios paprikos
2 šaukšteliai maltos kalendros
1 šaukštelis maltų garstyčių
1 šaukštas džiovintų raudonėlių
Druskos, juodųjų pipirų
2 šaukšteliai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai raudonojo vyno acto


Mėsą supjaustome šašlykams tinkamais gabalais. Svogūnus sutarkuojame Jų tyrę dedame ant mėsos, ten pat kečupo, beriame prieskonių: paprikos, kalendros, garstyčių, raudonėlių, druskos, pipirų, pilame aliejaus, acto. Viską rankomis sumaišome ir leidžiame marinuotis.
Atsakyti
QUOTE(žemyna* @ 2010 08 16, 16:21)
4-6 asmenims

1kg kiaulienos sprandinės
5 svogūnai
4 šaukštai kečupo
2 šaukšteliai maltos saldžios paprikos
2 šaukšteliai maltos kalendros
1 šaukštelis maltų garstyčių
1 šaukštas džiovintų raudonėlių
Druskos, juodųjų pipirų
2 šaukšteliai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai raudonojo vyno acto
Mėsą supjaustome šašlykams tinkamais gabalais. Svogūnus sutarkuojame Jų tyrę dedame ant mėsos, ten pat kečupo, beriame prieskonių: paprikos, kalendros, garstyčių, raudonėlių, druskos, pipirų, pilame aliejaus, acto. Viską rankomis sumaišome ir leidžiame marinuotis.


Labai dekoju uz toki greita sureagavima. 4u.gif Tik jus dabar is manes nesijuokit lotuliukas.gif O kiek mazdaug tos druskos deti?????Sauksteli arbatini ar daugiau. Zinau, kad kiekvienam pagal skoni, bet as virtuvej tai ne kokia vireja tai man patogiau sauksteliais ir stiklinem matuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(riute18 @ 2010 08 16, 16:50)
O kiek mazdaug tos druskos deti?????Sauksteli arbatini ar daugiau. Zinau, kad kiekvienam pagal skoni, bet as virtuvej tai ne kokia vireja tai man patogiau sauksteliais ir stiklinem matuoti  biggrin.gif

Čia gal kitos forumietės padės, nes aš visuomet iš akies beriu. Kartais pagailiu, bet man geriau mažiau, nei per sūru kai būna. Aš dėjau porą gerų žiupsnių, vienus ragaujant lyg ir norėjosi sūriau, bet kai valgėsi su ryžiais ir salotomis, tai buvo pats tas ax.gif
Priklauso nuo žmogaus, ar jis mėgsta sūriau, ar kaip tik švelnesnį skonį.
Atsakyti
[quote=kavute,2010 04 26, 22:53]
Šaunu, kad patiko, man šokoladainis irgi kažkas nerealaus wub.gif O dėl žemės riešutų sviesto- man jo skonis net neprimena riešutų, na reikia paragauti jo, kad suprast skonį, jis toks sūrstelna netgi. Man vienas jis nelabai skanus, bet labai skanu šiame pyrage, dar dedu į pieninius kokteilius, o vyras mano jį tepasi ant batono, dar aviečių trintų užsideda ant viršaus ir valgo doh.gif Kalorijų bomba, jei taip valgyčiau, tai pro duris nepraeičiau lotuliukas.gif

Mergaites gal galetumet parasyti šokoladainio recepta, nes knygos neturiu, o bloge nerandu su riesutu sviestu ir rududu, o tik su paprastu sokoladu. Is anksto dekui 4u.gif
Atsakyti
[quote=reduciukas,2010 08 16, 20:22]
[quote=kavute,2010 04 26, 22:53]
Šaunu, kad patiko, man šokoladainis irgi kažkas nerealaus wub.gif O dėl žemės riešutų sviesto- man jo skonis net neprimena riešutų, na reikia paragauti jo, kad suprast skonį, jis toks sūrstelna netgi. Man vienas jis nelabai skanus, bet labai skanu šiame pyrage, dar dedu į pieninius kokteilius, o vyras mano jį tepasi ant batono, dar aviečių trintų užsideda ant viršaus ir valgo doh.gif Kalorijų bomba, jei taip valgyčiau, tai pro duris nepraeičiau lotuliukas.gif

Mergaites gal galetumet parasyti šokoladainio recepta, nes knygos neturiu, o bloge nerandu su riesutu sviestu ir rududu, o tik su paprastu sokoladu. Is anksto dekui 4u.gif
[/quote]

Perverskite tema, man atrodo jau buvo rasytas 4u.gif
Atsakyti
Labas,siandien kepiau obuoliu pyraga thumbup.gif thumbup.gif ypac ta plutele is trupinuku ir cukraus bigsmile.gif lengvas greitas ir skanus thumbup.gif
o ana diena dariau pomidoru salotas su kuskusu ir varskes suriu-kadangi suri dejau paprasta o ne cesnakini tai papildomai spaudziau cesnako i padaziuka-super, tokios vasariskos gaivios salotytes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2010 08 17, 14:12)
Perverskite tema, man atrodo jau buvo rasytas  4u.gif

Perverciau visus 35 lapus, nu nera recepto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaine @ 2010 08 24, 09:12)
Perverciau visus 35 lapus, nu nera recepto ax.gif

yra bloge, tik ten be riesutų sviesto ir kondesuoto pieno receptas, ten tikrai panasus receptas! Bent jau pavadinimas tai tikrai biggrin.gif
Atsakyti