QUOTE(gur @ 2010 03 27, 19:38)
aš irgi vakar nusipirkau knygą
![biggrin.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
paskutinę paėmiau
![tongue.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/tongue.gif)
. labai patiko knyga tokia su jumoro doze. šiandien kepiau varškės spurgas pirmą kart gyvenime ir nepavyko
![verysad.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/verysad.gif)
, kažką ne taip padariau, kieta "skūra" gavosi ir perviriau.
Spurgoms labai svarbu šviežia varškė - jei kiek pastovėjusi, rūgštoka, iškart pradeda "gerti" riebalus. Taip pat labai svarbu įdėti teisingai miltų, nes jei per mažai - vėl labai "gers" riebalus, jei perdaug - bus kietos. Ir teisinga aliejaus temperatūra, ką Beata irgi mini.
Aš dar visada į tešlą įpilu keletą šaukštų acto, vėl gi padeda "neprigerti" riebalų. Jo skonio visai nesijaučia.
Susigundžiau ir aš šiandien akcija knygoms Rimi - nusipirkau
Beatos knygą. Nu ką, primas įspūdis - dietininkams nerekomenduojama
![biggrin.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Dauguma patiekalų - kalorijos bombos. Bet skanu...