

receptas buvo iš kokosų al, alyvuogių al, ricinos ir vaško, vietoj vandens dėjau sušaldyto pieno.
indą su sušaldytu ir susmulkintu pienu įdėjau dar į ledukus, iš lėto vis maišydama per kelis kartus pyliau šarmą. Viskas gavosi gerai, tik šio mišinio temperatūra buvo ne didesnė kaip 15 laipsnių. Aliejaus mišinio, kai ištirpo vaškas, temperatūra buvo apie 60 laips. kad suvienodint temp. aš pieno ir šarmo tirpalą pašildžiau virš karšto vandens, aišku mišinys pradėjo karamelizuotis ir įgauti gelsvą atspalvį, suvienodinau temp. taip, šarmo iki 40. aliejų iki 50 laipsn. maišiau su blenderiu, nežinau ar dėl vaško, ar dėl ko kitko pėdsakas atsirado, gal per kokias 2 min.


Palikau toje pačioje formoje per naktį, kita dieną man jis puikiausiai sustigo ir pjaustėsi, tik pasirodė toks per daug lipnus ir sakyčiau riebaluotas

Gal galite pasakyti, ką ne taip dariau?
Dar turiu ožkos pienuko ir kokosų al. kitam gaminimui ir norėčiau muiliuką pasigaminti dabar be tokių šposų
