Įkraunama...
Įkraunama...

Pasakyk, kuo sergi...

QUOTE(Nashle @ 2006 01 05, 09:16)
sad.gif ne...nu dėl tų postų trynimų ir aš šiandien apakus...arba vakar man pasivaideno...arba dar prieš kelias dienas irgi vaidenosi...O diagnozė kokia tada?... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Vaikų darželis...


labas rytas vasara bigsmile.gif
nu ką jau dabar gerai? visi žino savo vietą?

turiu klausimą: kodėl žmogui turi išlikti noras rašyt forume, jei šitaip įnirtingai yra trinama viskas, kas parašyta protingo.
ir tik nereikia sakyt, kad viskas buvo spamas ir įžeidžiantis turinys. g.gif
Atsakyti

 i 
Labas rytas.
Kaip matau vakar nepaaiškinau dar vieno dalyko. Dėl melo.
Reikia skirti du dalykus.  Forumo taisyklės:
Mes nekontroliuojame Jūsų paskelbtos informacijos turinio ir jos šaltinio, ir už ją neatsakome. Tačiau Mes pasiliekame teisę Jūsų paskelbtą informaciją panaikinti iš Supermamos forumo, jeigu ši informacija prieštarauja šioms taisyklėms arba Lietuvos Respublikos įstatymams.
1. Visos žinutės atspindi jų autorių nuomonę ir Administracija už jas neatsako.

Aš nesu atsakinga už vaižgantės žinutes ir nesiimu tirti kas meluoja ir kas teisus ir už tai bausti ar nebausti. Jeigu jums atrodė kad ji meluoja, galima tai pasakyti korektiškai. Mamagitana gavo pirmą įspėjimą dėl savo nekorektiško elgesio kitų asmenų atžvilgiu, t.y. įžeidimus ir grubaus turinio žinutes. Jei manote, kad jūsų nuomone meluojantį žmogų galima apipilti įžeidimais ir patyčiomis ir kad tai pateisinamas dalykas, labai klystate.

Atsiprašau, ką užgavo mano familiarus tonas, daugiau taip nebus.

Ką gi, matau kad šią temą reikia uždaryti. Manau, kad vis tik panašaus pobūdžio temos geriau tinka skyreliui "Kertelė sielai".
Atsakyti