Įkraunama...
Įkraunama...

Po abrazijos - kada prasidės mėnesinės?

Pries pora metu vartojau KT, 2004 metu geguzes pabaigoje nutraukiau jas, nes su vyru nusprendem susilaukti maziuko, vienos menesines buvo po mensio 2004 - birzelio 22, kitos deja tik 2005 kovo 23, dar kitos rugpjucio 23. Aisku jokios vilties neturejau, gydytojai isvdino durne kad vartojau KT neistyrus hormonu, bet jas man paskyre KUK ginekologe, o apie jokius tyrimus nekalbejo, Airijos gyd liepe neprarast vilties ir tikrai pastosiu smile.gif taip ir ivyko pastojau po mazdaug menesio po paskutiniu mmm 2005 - 09 - 17 (mazdaug), bet deja 7 savaite persileidau verysad.gif tai buvo lapkricio 9 diena. Norejau paklaust kada dabar bus sekacios mmm? ar po menesio ar po peersileidimu jos buna kitu laiku? kaip skaiciuoti vaisingas dienas?
Atsakyti
Iš anksto sekančių mėnesinių numatyti neįmanoma.
Vaisingas dienas geriausiai apsiskaičiuoti matuojant BT.
Atsakyti
laba diena. norejau paklausti: kada po abrazijos turetu prasideti menesines? Jau praejo 1.5 men. - ar jau tureciau sunerimti?
Atsakyti
Neaišku dėl ko daryta abrazija, tačiau dauguma atvejų mėnesinės jau turėjo prasidėti.
Atsakyti

sveiki,

12.21 d. dėl nesivystančio nėštumo (buvo beveik 9 savaitės) man padaryta abrazija. Porą dienų temperatūra laikėsi apie 37, vėliau normali. Suvartojau paskirtą 6 d. antibiotikų kursą. Iki šiol teplioja tai rudai, tai krauju, bet tai nėra įprastinis kraujavimas kaip per mėnesines. Kelias dienas kamavo skausmai, toks greičiau spazmavimas, kai kada gana stiprus. Skausmas daugiau kiaušidžių srityje. Ar normalus toks tepliojimas, kiek jis gali užtrukti? Ar turi/ gali skaudėti kaip man? Kada laukti pirmų normalių mėnesinių? Nes iki šiol vartojau kontraceptines tabletes? Ar ciklas (buvęs 28 d.) gali pasikeisti?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Visi šie Jūsų pojūčiai yra normalūs. Kraujingos išskyros gali būti apie savaitę ar kiek daugiau. O kada bus normalios menstruacijos, pasakyti nagalima. Dažniausiai didelių ciklo sutrikimų nebūna, tačiau galimas kelių dienų ar savaitės svyravimas.
Atsakyti
Sveiki,

Kaip anksčiau rašiau, gruodžio 21 d. man atlikta abrazija dėl nesivystančio nėštumo. Praėjus 28 dienoms (kaip vartojant KT: 7 dienos plius 21 ) prasidėjo mėnesinės, taigi ciklas nesutriko. Tačiau ar čia tikros mėnesinės: tris dienas gausesnės (santykinai, nes per dieną pilnai susinaudojo 1 paketas), o ketvirtą – minimalus patepliojimas. Ir tai buvo tamsiai rudos išskyros, o ne įprastas raudonas kraujas.
Pakankamai maudė, tačiau ypatingo skausmo nebuvo. Gydytoja perspėjo, kad pirmosios mėnesinės po abrazijos turėtų būti tikrai gausios ir skausmingos. Man taip nebuvo. Ar šios išskyros laikomos mėnesinėmis? Ar laukti antrų mėnesinių? Ar jau dabar susirūpinti?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Kol kas nerimauti neverta. Mėnesinės galėjo būti tokios.
Atsakyti
Gerb. gydytoja
kita savaite man atliks ambrazija
ar reikia pries tai nudepiliuoti " ten "
Aciu
Atsakyti
Ne, nebūtinai.
Atsakyti
Sveiki.
Sausio 20d. man buvo atlikta abrazija. Vakar mylintis pradėjau jausti nemalonų jausmą - lyg varpa remtųsi į gimdą. Bandėme pakeisti padėtis, bet tas nepadėjo (seniau kartais taip pasitaikydavo, priklausomai nuo mylėjimosi padėties). Ar galėjo gimda nusileisti žemiau? Gal reiktų pasirodyti savo gydytojai? Dėkui.
Atsakyti
Ne, gimda nusileisti negalėjo. Tačiau jei tokie pojūčiai neišnyks, pasirodykite gydytojui.
Atsakyti