Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymo terminas

Sveiki,
norėčiau paklausti Jūsų nuomonės dėl pernešiojimo. Kai matuoja CTG vaikiuko širdutės tonai siekia 120..ar tai normalu? Aš jau visą savaitę pernešioju, bijau, kad gali būti žali vandenys, nes kiek siekia mano žinios, tai jei buvo infekcija vadinasi turi žaliuoti vandenys. O pas mane nėštumo metu buvo du kartus Ūminis faringitas ir gydė antibiotikais. Be to gydytojai atsisako gulyti į stacionarą, motyvuodami tuo, kad man viskas gerai, nors pati jaučiu jog kažkoks vis dėlto nukrypimas nuo normos yra, juo labiau, kad labai reti judesiai. Ką patartumėte? laukti kol sueis 42 savaitės? nes tik tada gydytojai iš stacionaro liepė pas juos atvažiuoti užrašyti CTG
Ačiū už atsakymą
Atsakyti
Ši Jūsų infekcija jokio ryšio su žaliais vandenimis neturi. Vandenys būna žali, jei yra intrauterininė infekcija(t.y. vaisiaus, arba gimdoje esančių audinių infekcija). Taip pat vandenys pažaliuoja, jei vaisiui pradeda trūkti deguonies.
Toks vaisiaus širdies susitraukimų dažnos normalus.
Jei gimdymo takai nepasiruošę, o vaisiaus būklė visiškai gera( juda normaliai, CTG norma, vaisiaus vandenų pakankamai) galima laukti iki 42 sav. Tačiau, jei jaučiate, kad judesių aiškiai mažėja, siūlyčiau vykti į stacionarą.
Atsakyti