Įkraunama...
Įkraunama...

Apsauga nuo saulės

QUOTE(Flegma @ 2015 04 15, 22:49)
Ka galima naudot, ka idegt, bet nenusvilt. Esu baltos odos, baisiai sunkiai idegu.  verysad.gif


Lavera savaiminio idegio krema naudoju jau 3 metus.
Esu baltaode su begale apgamu.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Nors tema apie apsaugą nuo saulės yra, tačiau ten labiau kalbama apie ekologiškus kremus, kurių poveikis/tekstūra ar kitos savybės dažnokai nuvilia. Manau reikėtų turėti atskirą temą, skirtą aptarti būtent natūralius aliejus nuo saulės.
Internete nemažai informacijos apie įvairių aliejų savybes, jų spf (sun protection factor) deginantis saulėje, tačiau norėtųsi išgirsti ir realios patirties, naudojant tik aliejus.
Tad bandom dalintis patirtimi, kokius išbandėte, kurie geriausiai apsaugojo, tiko/netiko? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murmet: 14 birželio 2015 - 15:07

užsienio tinklalapiuose rašoma apie morkų, sezamų, kokosų, makadamijų, alyvuogių, avokadų, simondsijų ir kt. aliejų poveikį deginantis saulėje. manau būtų naudinga pasidalinti patirtimi, kurie aliejai labiausiai tinka mūsų šalies klimato moterims, atsiliepimais apie bandytus ir pan. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murmet @ 2015 06 14, 17:00)
užsienio tinklalapiuose rašoma apie morkų, sezamų, kokosų, makadamijų, alyvuogių, avokadų, simondsijų ir kt. aliejų poveikį deginantis saulėje. manau būtų naudinga pasidalinti patirtimi, kurie aliejai labiausiai tinka mūsų šalies klimato moterims, atsiliepimais apie bandytus ir pan. smile.gif  4u.gif

Gražūs norai.
Dabar pasakykit man, kuri sudėtinė natūralaus aliejaus dalis atspindi UV spindulius ar sugeria juos ir paverčia mažesnės energijos spinduliais, nežalojančiais odos? Žiūriu dabar į UV filtrų sąrašą ir nematau natūralios veiksmingos medžiagos. Visos sintetintos.
Atsakyti
Internete esu radusi, kad efektyviausias yra aviečių kauliukų aliejus, tik jis brangus.
Atsakyti