Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriuo paros metu prasidejo gimdymas?

Apklausa: Kuriuo paros metu prasidejo gimdymas? (507 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Reguliarūs ir skausmingi sąrėmiai prasidėjo 2 nakties,o 5.50 ryte pasaulį išvydo mūsų stebuklas wub.gif
Atsakyti
Pti nesusigaudziau kada man prasidejo, uzrase 11 pradejau gimdyt, o 5:13 gime.
Papildyta:
QUOTE(NakedA @ 2012 05 08, 12:30)
O man saremiai prasidejo Sestadienio popiete , o pagimdziau lygiai po 72 valandu ,antradieni popiet  doh.gif  4u.gif

Oho 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
saremiai prasidejo penktadieni 21val, bet dar nebuvau tikra, kad cia tie tikrieji, taigi ejau dar pamiegoti, taciau nelabai kaip sekesi, tada ryte pradejau skaiciuoti saremiu laika, o apie 11val buvom su vyru jau gimdykloje. 23.15val pagimdziau.
Atsakyti
Vandenys nubėgo 22.30, 14.08h pasaulį išvydo mūsų saulės zuikutis wub.gif
Atsakyti
Apie 1.30 nakties atsikeliau i WC ir nubego vandenys rolleyes.gif
Atsakyti
2.20 val nubego vandenys blush2.gif
Atsakyti
Vandenys nubego 16 val., isejus is namu i TA, ir spejus nueiti tik keliolika zingsniu biggrin.gif
Atsakyti
Pirma karta skausimgi saremiai prasidejo 3 val. vandenis nuleido 10 val. 14 val. pagimdziau.

Antra karta - vandenys nubego 4 val., nuvaziavau i ligoinine 6 val., pagimdziau 8 val. biggrin.gif

Atsakyti
Vandenys nubėgo apie vidurnaktį, o sąrėmių dar teko palaukti.. Vaikelis pasaulį išvydo 10:40 val.
Atsakyti
man kaip ir planinis gimdymas gavosi, nes gulejau ligonineje tuo metu ir tiesiog eilinio patikrinimo metu pamate jog jau nemazas atsidarymas.. skausmu dar jokiu nebuvo smile.gif) taigi pagimdziau po piet 3val
Atsakyti
Tiek su pirma mergaite, tiek su antra- sąrėmiai prasidėjo apie 6 val ryto, man leidus išsimiegot biggrin.gif
Atsakyti
Man abu kartus gimdymas prasidejo ryte 8h ir 9h.
Atsakyti