Įkraunama...
Įkraunama...

Autistukai-12

QUOTE(maliukas @ 2010 05 06, 09:13)
Matematika jam sekasi neblogai, tačiau kiekvieną kartą jis skaičiuoja, o tai užima laiko. Nežinau, kaip jį išmokyti mintinai tuos veiksmus.


As iki siu dienu kartais skaiciuoju ant pirstu blush2.gif Tiesiog, kad buciau tikresne ir nesuklysciau blush2.gif Nors gimnazijoje matematika mokiausi Sustiprintu lygiu, o A lygio matematikos abituros egzaminas buvo pats lengviausias is visu egzaminu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 06 gegužės 2010 - 14:18
QUOTE(maliukas @ 2010 05 06, 10:13)
Maniškis tai tarsi veidrodis, kaip elgiasi žmogus su juo, taip ir jis su tuo žmogumi. Jei su juo gražiai ir jis taip pat. Jei jį stumdo ar muša, tai ir jis irgi. Šiaip vaikas mokslo metų gale jau visai išsibalansavęs, išvargęs. Nežinau ar ryte išeis į mokyklą ar ne, gali paskutiniu momentu palūžti ir klykti, verkti, kad nenoriu. Tada liekame namie. Psichologė rekomendavo, kad geriau pailsėti.
Matematika jam sekasi neblogai, tačiau kiekvieną kartą jis skaičiuoja, o tai užima laiko. Nežinau, kaip jį išmokyti mintinai tuos veiksmus. Tada su visais nesuspėja, nervuojasi.

Ar bandei TOUCHMATH metodą? Mum labai padėjo
Atsakyti
Siandien mazius pagaliau gavo lauktuves nuo manes: masinyte ir guminuku. Patenkintas nieispasakytai, net mama skype nebereikalinga lotuliukas.gif Ir aciu pasake wub.gif
O nakti sapnavau nuostabu sapna: sapnavau, kad vaikis jau kuo graziausiai kalba wub.gif Zinoma, siek tiek buvo liudna, kai pabudau ir supratu, kad tai tik sapnas...bet...ech...nors pasapnuoti buvo gera...
Atsakyti
Jezau Ice, net mane ilgesys užkliudė. Niekad neteko taip toli ir taip ilgai būti be vaikų...
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2010 05 07, 17:10)
Jezau Ice, net mane ilgesys užkliudė. Niekad neteko taip toli ir taip ilgai būti be vaikų...


Mhm...tokia patirtis tikrai paliks antspauda gyvenimo istorijoje...Tikiuosi, kad nebus jokiu neigiamu pasekmiu (ypac vaikui).
Ilgesys begalinis, bet susitaikai su situacija ir gyveni smile.gif Gerai, kai siuolaikines komunikacines technologijos leidzia kiekviena vakara atraportuoti mano seimos nariams, kaip sekasi man vaikui tongue.gif O as pati kartais net sudalyvauju jo zaidimo ar valgymo procese. Ir kalbeti pasimokome smile.gif
Atsakyti
Pas jusu vaikiukus yra kas nors panasaus i maiselius po akim? Ir kokia veido spalva?
Atsakyti
QUOTE(Sviesioji @ 2010 05 07, 21:14)
Pas jusu vaikiukus yra kas nors panasaus i maiselius po akim? Ir kokia veido spalva?


Mhm, yra, mane tas jau seniai neramina g.gif Kazkda lyg uzklausiau daktares - sako lyg nieko nemato. O as sunerimus buvau - gal sakau inkstukai blogai funkcionuoja g.gif Bet buvo padarytas slapimo tyrimas - viskas gerai. Kartais matau as tuos paburkimus, kartais ne.
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2010 05 07, 17:46)
Ar bandei TOUCHMATH metodą? Mum labai padėjo

Ten kur tu davei nuorodą, tai bandžiau. Ten jam viskas labai paprasta. Bet vasarą gal lengvai pažaisim.
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2010 05 07, 22:22)
Mhm, yra, mane tas jau seniai neramina  g.gif Kazkda lyg uzklausiau daktares - sako lyg nieko nemato. O as sunerimus buvau - gal sakau inkstukai blogai funkcionuoja  g.gif Bet buvo padarytas slapimo tyrimas - viskas gerai. Kartais matau as tuos paburkimus, kartais ne.


Jei su inkstais gerai, tai cia apsinuodijimas toksinais ir sunkiaisiais metalais. Ir dar gali but galvos traumos. Bet tos galvos traumos tai velgi...tu paciu sunkiuju metalu pasekme gali but (kraujosruvos g.b. del to, kad sunkiuju metalu druskos uzkimso kraujagysles ir pan.). O matosi aplink akis, nes galvos struktura zmoniu tokia.

O isbales veidas, tai gelezies trukumas, kuri isstumia sunkieji metalai is organizmo.

O jei kokiam vaikiukui dar ir liezuvio anemija (paralyzius, nepaslankus, nejudrus), tai cia irgi tu paciu metalu pasekme. Is cia ir tos kalbos neissivystymas.

Na vien zodziu... Viskas man jau aisku. Jei dar kas ka pamatys savo vaikui, tai parasykit. Man tik siaip idomu, del asmenines statistikos. Nes vis galvojau, ir kaip gi tie menami "specialistai" issifruoja kartais pagal vaiko vaizda, kad jam kazkas ne taip.
Apie metalus ir skiepus jums niekas nieko ir nepasakys. "Specialistai" arba nieko nesupranta arba si tema "tabu".
Atsakyti
Radau va toki idomu vaisiu: persimonai (juodmedzio vaisiai). Pas mus buna nuor udens iki ziemos.

http://www.alfa.lt/straipsnis/10239621

хурма
http://www.zdr.ru/ex...urma/index.html

1. Красно-оранжевый цвет хурмы свидетельствует о высоком содержании витаминов, особенно бета-каротина (антиокислительные свойства, профилактика онкологических заболеваний).

2. В ее мякоти много пищевых волокон (пектин, целлюлоза и другие), которые улучшают перистальтику кишечника, выводят радионуклиды, тяжелые металлы и токсичные соединения, адсорбируют вредные вещества. ОДНА ХУРМА В ДЕНЬ

3. Хурма богата фруктозой и глюкозой – легкоусвояемыми углеводами. Видимо, за это индейцы прозвали ее королевой фруктов: съел штучку – и уже не голоден!

4. Содержит витамины С, Р и группы B, а также микроэлементы: железо, магний калий, йод. Они нам необходимы даже в хорошую погоду, а в ненастье и подавно. Оптимальная доза – 1–2 штуки в день.

Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti