
+2010 03 15, 14:21-->
QUOTE(Gintarė

@ 2010 03 15, 14:21)
Gal galit išduot paslaptį kodėl masė tokia elatinga ir drėgna bei tuo pačiu nelimpanti?nes man gaunasi arba limpanti arba sausa- žodžiu rinkis.
aš darau pagal receptą 500g. pudros, 0,5 šaukšto želatinos , 0,5 šaukšto alyvų aliejaus, citrinų sultys , na į procesą nesigilinu, bet gal sakau želatinos ir aliejaus per mažai?nes mano masė baisiai trupa, sausa, skonis- vien cukrus

kočiojant skyla, neklauso.

Gal kas pateiktų pasiūlymų kaip galima papuošti torto apačią neturint konditerinių įrankių?na esmė kad gražių gėlyčių ir raštelių kremu neprispausdysiu kaip jūs
Jūs neteisingai darot masę, aš gi ne per seniausiai čia komentavau iš naujo viską.... keli puslapiai atgal......jei darėt iš 0,5 kg pudros, Jums reikėjo imti pilną šaukštą želatinos, visą šaukštą aliejaus ir 125 ml gliukozės miltelių....pavažiuokit atgal kelis puslapius, tikrai viską nuosekliai surašiau, masė tikrai elastinga, maloni ir nekimba pabrendusi prie stalo
apačiai galit rinktis masės burbuliukus, pasidaryti popierinę tūtelę ir aisingo taškelius tikrai padarytumėt.... gal turit kokių sausainių formelių, apačias galit paklijuoti jomis....o paprasčiausias būdas, jei tik dėl savęs tam kartui reikia, yra Senukuose, arba Iki parduotuvėse tokie konditeriniai maišeliai nebrangūs su kelių rūšių antgaliais
Papildyta:
QUOTE(kepejele @ 2010 03 15, 14:07)
dazai DR.OETKER...gyvenu danijoj,tai dar klausimas ar grietineles standiklio gausiu

o marcipaniniai arba beze lapeliai tikrai visai nieko butu
Dr.Oetker dažai kiek žinau būna visai skysti ne geliniai, praskystins Jums grietinėlę... na nebent Danijoj grietinėlė standesnė, nors kiek pamenu realiai tai nelabai
Daryk žmogui gera, tik nesitikėk, kad Tau bus atmokėta tuo pačiu...