QUOTE(matuke @ 2011 06 08, 02:21)
Taure, tavo ledai laaaabai laaabai skaniai atrodo
o as vakar va studijavau BJ receptus, tai gaunasi kad ju visi ledai su zaliais kiausiniais
kazkaip vaikams tai nzn ar labai saugu tokius duoti, del visokiu salmoneliu ir pan
Nepergyvenu dėl žalių kiaušinių. Jie juk ne tiesiai iš po vištos, o švarūs ir manau net dezinfekuoti parsiduoda. Be to prieš naudojant, perplauti reikia extra kartelį.
Pamenu vaikystėje pasiimdavau kiaušą tiesiai iš po vištos, dar šiltą. Padarydavau skylutę, sumakaluodavau su kokiu koteliu ir išgerdavau

Tada negavau jokios ligos, tai nuo sterilių parduotuvinių jaučiu išvis nėra šansų.
Kiaušiniai priduoda purumo ledams kaip aš supratau. Nors man ir abu receptai valgomi, bet labiau prie širdies virtas variantas, nes textūra sunkesnė ledo, daugiau vientisumo. Darant su žaliais kiaušiniais, jie labai lengvi, bet nepraranda normalių ledų savybių.
Žadu naudoti abu būdus. Užsisakiau antrą kibiriuką. Mačiau youtube kaip ledų tortą daro, baisiai užsinorėjau. Man vienintelis tortas tikrai labai skanus, tai ledų

.
Aš nelabai desertų mėgėja, bet ledams visą gyvenimą turėjau silpnybę