Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Ispanijoje

gal galetu ispanijos mamytes papasakot apie gimdyma?noriu kuo daugiau informacijos.
Atsakyti
QUOTE(nerici @ 2010 03 10, 14:40)
gal galetu ispanijos mamytes papasakot apie gimdyma?noriu kuo daugiau informacijos.

negimdziau ,bet ruosiuosi gimdyti cionai.is savo patirties nieko negaliu pasakyti,bet yra bent kelios drauges kurios gimde cionai,tai ju atsiliepimai geri tikrai.sako geresniu ir svelnesniu gyditoju nera sutikusios.nezinau pagyvensim pamatysim,bent jau nesciuju prieziura man cionai tikrai nepatinka.o kokioje apskrityje gyveni.
Atsakyti
Gimdziau Ispanijoje ir viskas labai patiko.Tikrai daug geresnios saligos nei LT. Visi tyrimai nemokami,ir aplamai visi daug malonesni niekas nelaukia kol i kisene ikisi.Per visa savo nestuma neturiu nei vieno blogo zodzio kam pasakyti.Jeigu nori suzinoti ka konkretaus tai klausk.
Atsakyti
As taip pat gimdziau ispanijoje,nuostabus daktarai,tikrai viskas buvo labai puiku,aisku gimdymas buvo su nesklandumais ir komplikacijomis bet buvau priziureta labai maloniai ir atsakingai,apie pinigus net nera ka sneket,neima net nezino ka reiskia kysis,patalyne keicia kasdiena,valgyt nesa skaniai,kai reikia r i tualeta nuveda,net nuprausia kai negali pati,tikrai vel gimdyciau cia bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mielosios ispanijos mamytes ax.gif noreciau jiusu paklausti gal kas zinote ar is ispanijos isskrendant su 1 men kudikeliu yra butinas tikras pasas?nes vienai mano pazystamai atsityko nelaime tokia-kad jei ten isdave balta popiergagiu typo laikinaji pasa ir sake kad gales skrysti su juo i uk,o pasirodo oro uoste jos ir vaikelio nepraleido,pradejo aiskinti kad turi buti butinai tikras pasas nes kitaip niekur negales su maziuku praskrysti,o jos vyras jau uk,o jei tik po 3 men zada pasa tykra padaryt.gal kas galit padeti? blush2.gif nes as tokia nesamone pirma karta isgirdau. doh.gif
Atsakyti