QUOTE(MAMICY @ 2010 03 23, 20:48)
ryt ruginiam raugui bus 5 diena. kaip ir turėtų būti
gatavas . bet jo kvapas toks vos ne kaip vėmalo... rūgštus, ir visai nemalonus... čia taip turi būti? jokių pelėsiu ar dar kažko papildomo nėra...

pirmas raugas ir man buvo nemalonaus kvapo, rugstokas ir duonele gavosi laaabai rugsti, bet gal dar ir del to, kad as ja suminkius dar ir palaikiau per nakti.
Dabar pasidariau rauga pagal Terros recepta ir jau naudoju koks menuo vis pasilikdama
starterio saldytuve, visados gaunasi super

tikra namine rugine duona.
Is vakaro issimu
starteri, ji palaikius apie 1-2 val kambario temperaturoje pamaitinu (paskaiciavus kiek man reikes raugo + pasilikti starterio kitam kartui), ir padedu nakciai ant radiatoriaus uzklota siltai, ryte minkau duona, kildinu ir kepu.