QUOTE(konservatore @ 2010 04 02, 23:16)
Sveikos,
ir aš iškepiau šiandien duoną pirmą kartą gyvenime

Viskas lyg ir gerai: skonis geras, netrupa, bet viena problema, kai iškepė duona negalėjau jos nukrapštyt nuo kepimo popieriaus, visi šonai tiek įsigėrė į duoną, kad teko man plėšti su visa pluta kartu ir dabar atrodo vaizdelis ne koks, kaip išpešiota. Ar jums taip nebuvo?Kodėl taip prikibo prie to popieriaus?Gal ne ta puse popirių padėjau? Ar popierių reikėjo sutepti su kuo nors? Gal kuri surasit tą priežastį.
Ant kepimo popieriaus dar galima šiek tiek miltų pabarstyti ir patį kepaliuką apiberti

. Yra tekę torto paplotėlius iš antro karto kepti, nes paitaikė toks kepimo popierius nuo kurio irgi nėjo atplėšti
Papildyta:
QUOTE(Upytė @ 2010 04 02, 20:54)
Klausimas, vertas milijono-
AR VERTA PIRKTI DUONKEPE?
Jei verta, tai:
1. blaskomes tarp 1 ir 1.5 kg
2. Bowman, Molinexo 1 kg (OW2000) ir Moulinexo 1.5 kg (OW5000)
3. Jei rugines neismaso, tai gal neverta...
Na atveskit mane i prota kas nors...
Rezgiau mintį pirkti duonkepę, bet persigalvojau- puikiai apseiname ir be jos:
1. ir orkaitėje puikiai iškepa, ir kepaliukai ne tik kilograminiai, bet ir poros trejeto kg telpa
2. ne taip jau ir sunku rankomis susimaišyti
3. nereikia sandėliuoti dar vieno daikto