Įkraunama...
Įkraunama...

"Pasižadu, nuo Naujųjų..."

[attachmentid=41199]

Rašinių konkursas “Pasižadu, nuo Naujųjų...“


Gal pabūkime bridžitomis džouns ir atsiverskime naują 2006-ųjų dienoraščio puslapį? Kaip visada, Naujųjų išvakarėse, daugeliui mūsų norisi pradėti viską iš naujo, pasiryžti keistis, tobulėti ir t.t. Pirmas žingsnis į pasikeitimus – mūsų vizija. Surašius ją popieriuje (kompiuteryje), viskas dar labiau aiškėja ir ryškėja. Pirmas žingsnis žengtas!

Kviečiame Jus į rašinių konkursą „Pasižadu, nuo Naujųjų...“ 2005 12 02 – 2005 12 27 čia galite aprašyti pasižadėjimus sau, savo vaikui, ar vyrui/žmonai ir t.t., kad nuo Naujųjų.... Rašykite tiesiog šioje temoje, sugalvokite savo rašinėliui pavadinimą. Ypatingų apimties reikalavimų nėra, svarbu, kad tai nebūtų vien tik trumpai suformuluotas pažadas/-ai.

Bėgant 2006-iesiems, galėsite kartas nuo karto atsiversti šią temą ir priminti sau pažadus: kas jau nuveikta, o kas dar liko netesėta. Jūsų rašiniai įkvėps ir skaitytojus naujoms mintims, darbams ir pasikeitimams! Ačiū Jums, o mes jau laukiame įvairiausių pažadų lavinos!

Laimėtojų laukia šaunūs prizai:

Kalėdinis romanas “24 durys” (skaitykite apie šią knygą čia:
http://www.supermama...t/view/2036/80/ ).

Knyga “Brangusis, ar mane girdi?” (skaitykite apie ją čia: http://www.supermama...t/view/2029/80/ ).

Arba prizas – firminė supermama.lt kuprinė

[attachmentid=41200]
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
pagaliau pagaliau sulaukiau ir aš yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ir dar... Po metų reikės patikrint, ar visos išpildė savo pažadus tongue.gif mirksiukas.gif laugh.gif
Atsakyti
butinai reiks dalyvauti.grazus konkursas
Atsakyti
Na ką gi, būsiu trubūt pirma, kuri pateiks čia savo pažadų sarašiuką.. mirksiukas.gif oi oi, kaip sunku sugalvoti, ką gi čia pasižadėjus. g.gif O mintis tikrai puiki. esi priversta prisiminti viską, ką šiais metais ne taip padarei ar nepadarei. thumbup.gif gal pažadų pas mane ir mažoka, bet čia tie svarbiausi, apie kuriuos dažnai galvoju. 4u.gif tikiuos neatsibos skaityti. doh.gif
Atsakyti
Pažadas

Liko vos keletą dienų ir prasidės... prasidės viskas iš naujo. Nauji metai, naujas pavasaris, nauji draugai, naujas stilius, pagaliau naujos naujienos. Kaip smagu. Prisimenu, kaip sėdėdama mokyklos suole laukdavau naujo sąsiuvinio. Prižadėdavau sau rašyti gražiai, nedaryti klaidų, netgi lankyti pamokas, kad sąsiuvinis būtų toks, kurį norėtųsi atsiversti ir skaityti..
Gaila, vaikystė baigėsi, ir pažadų sąsiuviniams nebekuriu. O tikrai gaila, juk taip noris kartais, kad kas nors būtų kitaip. Būtų gražiau. Dabar mano sąsiuviniu tapo gyvenimas, kuriame tiek daug tų, kuriems norisi būti gera, tiek daug svajonių, kurias norisi įgyvendinti. Juk taip norisi būti laiminga. Deja, kartais padarai tai, ko gyvenime nebūtum dariusi, tiesiog taip gaunasi. Gal būna bloga nuotaika, gal norisi pykti. O tada sėdi sau ir griaužiesi, kad išėjo visai kitaip nei norėtum. Miegodama kuri planus, kaip elgiesi kitaip, kalbi kitaip, lyg dar būtų įmanoma pakeisti tai, kas nutiko. Deja..
Ir štai, liko vos keletą dienų ir prasidės nauji metai! Pagaliau sulaukiau dienos, kai galiu atversti naują sąsiuvnio lapą ir prižadėti sau. Prižadėti nedaryti to, ką dariau netaip pernai, kad netektų vėl kurti planų miegant, galvoti ir griaužtis, dėl klaidų. O gal kaip tik, daryti dar daugiau, kad neliktų nepasakytų žoždių, neliktų tuščių eilučių lape.
Sunku. Norisi prižadėti kiekvieną kartą grįžus namo stipriai apkabinti mamą, juk jos taip pasiilgstu, bet bijau kad neįšdrįsiu, juk tai taip sentimentalu. Norisi prisižadėti nepraleisti paskaitų, bet nežinau ar išeis, neturiu tiek valios. Jau seniau močiutei prižadėjau šią vasarą sutvarkyti sodą, aš to taip noriu, bet gaila, galiu nerasti laiko. Prisižadėsiu sau sportuoti, juk taip amlonu stebėti, kaip tvirtėja kūnas, tik gaila, kartais maloniau atsigulus su vyru žiūrėti filmus, nei kilnoti svarelius. Prižadu nupiešti pusseserei paveisklų naujai virtuvei, pabaigti iliustruoti savo vestuvių albumą sau ir mamai. Sugalvoti ką nors įdomaus sūnėnams, juk jie tokie maži, o man iš savo pinigėlių nupirko dovanėlę gimtadieniui. Prisižadu būti mažesnis ožiukas vyrui, nors taip gera juo būti , jausti, kaip tavimi rūpinasi ir pildo norus. Prižadu tęsti savo mažytės svajonę- visada žiūrėti filmukus, verkti bet kada, kai tik norisi, nesvarbu, kad nėra priežasties, ir niekada nebūti suaugusia, jie tokie nuobodūs.. Prižadu.. Prižadu stebinti man artimus žmones maloniom staigmenėlėm, taip gera matyti, kai jie laimingi. Prižadu tęsti šį pažadų sąrašą, juk tikrai kažko dabar neprisimenu. Ir svajoti.. O svajojant laukti naujo sąsiuvinio lapo, ir vėl bandyti ištęsėti savo pažadus, kurių neišeis ištęsėti dabar.
Atsakyti
hmm.. nei komentaru, nei nauju pazadu.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAIKIJA @ 2005 12 07, 13:01)
hmm.. nei komentaru, nei nauju pazadu.. sad.gif


Graikija, labai grazus tavo laiskas ir tavo pazadai thumbup.gif saunuole, kad taip sugebejai isdestyti savo mintis 4u.gif ir medalis tau uz drasa mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi tie pažadai pažadai.2006 artėja ir kiekvienas mes žadame tą ar aną.Ir aš žadu mintyse,kurias išliesiu dabar jums.Laukiuosi-mano kūdikėlis turėtų pasaulį išvysti sausio mėnesį.Ir visas pasaulis suksis apie jį.taip noriu sau pažadėti būti gera mama,gera žmona,gera meilužė(vyrui),gera šeimininkė ir dar gera darbuotoja.labai noriu būti geru žmogučiu kiekvieną mėnesį vis geresne ir geresne.žadu per pusę metų atgauti savo senąją figūrą.neapleisti darbo jau ketinu dar 2006 grįžti dirbti( gal nepilną darbo diena).nenoriu būti niurgzlė žmona stengsiuos dėmesio daugiau skirti ir vyrui netik mūsų kūdikėliui.žadu daugiau laiko skirti ir sau.jau žiemą ketinu aplankyti vaikų namučius-nuvežti jiems rūbelių.manu,kad reiktų kiekvieną mėnesį atlikti bent po vieną gerą darbą netik sau,bet ir kitiem :

Sausis-pagimdyti Lietuvai vaikelį(didinsim Lietuvos gimstamumą)
Vasaris-padaryti vyrui staigmeną Valentino dienos proga(juk reikia ir savo šeimą pagerbt bei mylėti)
Kovas-aplankyti vaikų namus ir nuvežti jiems dovanų
Balandis-paaukoti geram tikslui pinigėlių(juk balandį būna gerumo diena per LNK)
Gegužė-padėti tėveliams namų bei sodo darbuose
Birželis-sutvarkyti giminaičių taip pat vieną pasirinktinai nepažįstamojo apleistą kapą
Liepa-suorganizuoti vaiko krikštynas ir savo ketvirtąsias vestuvių metines
Rugpjūtis-suorganizuoti pirmąsias šeimos(kaip mes trise) atostogas
Rugsėjis-sutvarkyti aplink laiptinę taip pat pas tėvus aplinką
Spalis-dar kartą aplankyti vaikų namus
Lapkritis-paaukoti bažnyčiai pinigėlių
Gruodis-prisidėti prie tv3 išsipildymo akcijos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurinaitiene: 07 gruodžio 2005 - 20:45
QUOTE(GRAIKIJA @ 2005 12 07, 14:01)
hmm.. nei komentaru, nei nauju pazadu.. sad.gif

Nu šanuolė esi labai gražiai parašei.stiprybės tau ir sėkmės...
Atsakyti
QUOTE(GRAIKIJA @ 2005 12 07, 11:40)

bigsmile.gif Laiminga esi moteris, GRAIKIJA, biggrin.gif ir drąsi. Tikiu kad išpildysi bent vieną pažadą. Sėkmės 4u.gif
QUOTE(laurinaitiene @ 2005 12 07, 20:39)
Sausis-pagimdyti Lietuvai vaikelį(didinsim Lietuvos gimstamumą)

Šaunu thumbup.gif Man pirmasis pažadas labiausiai patinka biggrin.gif Niekaip neišsisuksi, teks vykdyt tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinery: 07 gruodžio 2005 - 21:05
Pirely, Laurinaitiene, Babuska, aciu uz gerus zodzius blush-anim-cl.gif
Atsakyti