Įkraunama...
Įkraunama...

Nepriauga svorio, nevalgo

Ne vitaminus reikia skubėti duoti, bet sutvarkyti vaiko maitinimą. Jeigu jis maitinamas tik skanumynais- Danonki, vaisinėmis tyrelėmis, o dar išgeria pieno mišinio su karvės pienu daugiau kaip 500 ml- žinoma, kad jis nevalgys to, kas jam būtina.
Pirmiausia leiskite jam normaliai išalkti ir apetito su skanumynais neslopinkite, tuomet jis ir valgys.
Atsakyti
Panašu, kad yra mažai pieno.
Atsakyti
Pradžioje norėčiau paklausti, kodėl Jūs maitinate mišiniu su sumažintu laktozės kiekiu. Laktozė kūdikiui yra būtina, jei jis ją toleruoja. Jei netoleruoja, tai sumažintas jos kiekis nieko nepadės. Manau, kad mišinį reikėtų pakeisti į normalų, įprastos sudėties.
Papildomą maitinimą Jūs pradėjote nuo kruopų košių ir kol įpras, ji ir neturi daug suvalgyti. Kol ji nesuvalgo paskirtos normos, po košės reikia primaitinti pieno mišiniu, kad pasijustų soti.
Bet, kai įpras valgyti kruopų košę, reikia pratinti prie daržovių tyrelių, nes kuo toliau, tuo ji sunkaiu norės jas valgyti. O gal jai daržovių tyrelės ir patiks labiau- sunku pasakyti.
Nežinau, kokio svorio gimė Jūsų mergytė, bet manau, kad ji svorio užaugusi pakankamai, nors ir pieno mišinį valgo ne visai tinkamą (laktozė gerina žarnyno bakterijų dauginimąsi, o dėl to pagerėja ir virškinimas, ir maistinių medžiagų įsisavinimas. Dėl to jos ir apetitas gali būti ne visai geras.
Atsakyti
Laba diena,
mano sūnui 10 mėn. Jau trys mėnesiai jis sveria 10 kg. Valgo grūdines , mėsines, vaisių košeles. Apetitu tikrai nesiskundžia. Bet daug ir tuštinasi. Ar čia normalu, kad per 3 mėnesius nepriauga visai svoris?
Iš anksto dėkoju
Atsakyti
Manau, kad viskas yra gerai. Jo svoris jau pasiekė metinuko svorį. Kadangi pirmus mėnesius jam svoris augo gerai, tai dabar augimas sustojo, juo labiau , kad tokio amžiaus kūdikis jau yra ir aktyvesnis, daugiau juda, išnaudoja augiau kalorijų.
Atsakyti
sveiki,
sunelis veik 6 savaiciu. Svorio priaugo tik 200g.(gime 2970g, o dabar 3200g)
Gausiai atpylineja maisteli. Maitiname krutimi ir misineliais.
Gydytojai nori siusti kulverstuka istirti (kraujo, slapimo tyrimams, pas chirurga..)
ka jus manot?
Atsakyti
Manau,kad tyrimai nepamaišys.Kad atsakyčiau išsamiau, Jūs labai mažai parašėte, todėl ir samprotauti negaliu.
Atsakyti
mano dukrytei jau 4mėn.ir pieno dienos metu išgeria tik 70ml.tai čia daugiausiai.prabudusi ryte išgeia tik 30ml.per diena papildomai duodu tyrelės apie 50ml.ir panašiai sulčiu.mūsu pediatrė košiu nerekomenduoja duoti,sako kad visai pieno mažai gers.paskutinius 2men.priaugo 400g.nors pirmus gyvenimo men.priaugo po 1,200g.piena bandžiau keisti,bet rezultatas tas pats.diena ji jaučiasi alkana,būna nerami,pikta,bet pieno negeria.ka daryti?
Atsakyti
[SIZE=14][SIZE=1][B][COLOR=green]
S.O.S mano dukryte priauga vos 600 grammu per menesi? jinai mazai valgo, tiesiog neima butekiuko. gal kas nors gali ka patart? laukiu zinuciu guguszek@gmail.com arba tel. 868471474
Atsakyti