Įkraunama...
Įkraunama...

Baltarusija

Mūsų šeimoje susiklostė tokia situacija,kad po poros savaičių vyras 4 mėn.komandiruosis į Minską.Kadangi planuoja grįžinėt kas savaitgalį,nusprendėm,kad kai ką,kas pigiau nei Lietuvoje,galima susipirkti Minske.Gal atsiras žinančių ką (be cigarečių ir alkoholio) Baltarusijoje pirkti pigiau? 4u.gif
Atsakyti
Vaistai thumbup.gif ,vitaminai,papildai,tepalai,zoleles ir t.t kas parduodama vaistinese.Dar kazkada buvo ryskiai pigesni paltai,labai graziu modeliu,geros sudetes,ten Kalinkos gamyba man atrodo,na tikrai pas mus tokia apie 700lt kainavo,ten 100-150lt,mama iki siol dziaugiasi,kad kelis pirko,o as tai sunesiojau per kokius 4 metus,tai irgi labai patenkinta buvau.
Atsakyti
QUOTE(kuziukas @ 2010 03 17, 22:13)
Vaistai thumbup.gif ,vitaminai,papildai,tepalai,zoleles ir t.t kas parduodama vaistinese.Dar kazkada buvo ryskiai pigesni paltai,labai graziu modeliu,geros sudetes,ten Kalinkos gamyba man atrodo,na tikrai pas mus tokia apie 700lt kainavo,ten 100-150lt,mama iki siol dziaugiasi,kad kelis pirko,o as tai sunesiojau per kokius 4 metus,tai irgi labai patenkinta buvau.

Paltuko ir as neatsisakyciau ax.gif Idomu gal kokio maisto ten apsimoka pirkt? g.gif
Atsakyti
http://www.rynki.by/market.php?idC=1
Atsakyti
Neatsimenu kokia gamykla,bet Minske labai grazius naturalaus medzio virtuvinius daro ir uz juokinga kaina 4u.gif
Atsakyti
Del maisto jus pradzioje suzinokite kiek galima per siena pravezti. Teko girdeti kad labai riboja, pazistamas veze lauktuviu baltarusisku salduminu tai turejo puse padovanoti blink.gif muitininkams- butu pats suvalge tik kad saldaus nemegsta lotuliukas.gif.
Labai grazus moteriskas apatinis trikotazas berods Milavitsa, Svitanok firmos geros pizamos visai seimai, batu kazkokia firma susijunge su uzseneciais ir gamina grazius ir patvarius batus. Kiek zinau ir auksas pigiau.
Atsakyti
Mano vaikai labai mėgsta baltarusiškus varškės sūrelius, bet kiek žinau pieno produktai buvo uždrausti įvežti iš Baltarusijos schmoll.gif
Šiaip man patinka Bielita ir Vitek produkcija. Pirkom šampūną SPA su mineralais nuo plaukų slinkimo thumbup.gif geriau nei Fitoval. Ir kaina gal 6-8 Lt.
Atsakyti
Baltarusijoje pigiau vaistai..Daug pigiau. Is maisto verta tikrai pirkti majonezus (olyvkovyj) skonis kaip vaikysteje majonezo, jogurtus, sguscionke ( irgi is vaikystes), juoda duona, vaikiska maisteli, sultis pakeliuose, vaikiskus misinukus Belakt. isvardinau pagrinde ka mes perkam ir naudojam...
Atsakyti
As turiu baltarusisko trikotazo Milavitsa. Puikus trikotazas, kuri baltarusai gamina pagal italu uzsakymus.
Atsakyti
o gal kas zino apie darbus baltarusjije, ar imanoma mums lietuvems su geromis ziniomis rusu kalbos rasti tenai darbo?
Atsakyti
Kad vaistai pigesni, tikrai to nepasakyciau...Tarkim Aflubinas pas juos dvigubai brangiau...
Atsakyti
Visi rusu gamybos vaistai pigus,o beje rusisku,senu ,geru pas mus jau nera. schmoll.gif
Atsakyti