Sveikutes mergaites,gal kuri gimdet pas sia gydytoja. noreciau,kad isreikstumete savo nuomone.
aciu.

Sveikute,
Jei teisingai supratau, tai jau turit mažiuką, sveikinu
Matau, kad anksčiau klausei apie gydytoją Kvietkauskienę?Gal kartais pas ją ir gimdei?Labai noriu apie ją išgirsti nuomonę
Jei teisingai supratau, tai jau turit mažiuką, sveikinu

Matau, kad anksčiau klausei apie gydytoją Kvietkauskienę?Gal kartais pas ją ir gimdei?Labai noriu apie ją išgirsti nuomonę

Ar Kvietkauskienė kur Antakalny dirba?
Aš pas ją ir gimdžiau, ji man ir operaciją padarė ir dar daug ko buvo...
Profesionali, mandagi, taktiška... Nebloga gydytoja
Aš pas ją ir gimdžiau, ji man ir operaciją padarė ir dar daug ko buvo...
Profesionali, mandagi, taktiška... Nebloga gydytoja
Sveikos
As savo mazaja gimdziau pas Kvietkauskiene, bet tada ji dar buvo Jokubo. Mes buvom isanksto sutare. Labai sauni, profesionali. As ir iki siu dienu vaikstau pas ja privaciai.
As savo mazaja gimdziau pas Kvietkauskiene, bet tada ji dar buvo Jokubo. Mes buvom isanksto sutare. Labai sauni, profesionali. As ir iki siu dienu vaikstau pas ja privaciai.
Sveikos,
gal galiet pasakyti kur Kvietkauskiene dabar privaciai dirba? Labai jau ilgai jos ieskau ir neramdu. As pas ja dar ''Jokube'' gimdziau labai patiko-noreciau pas ja kaip pastovia ginekologe vaikscioti, bet nerandu kur jinai dirba.
gal galiet pasakyti kur Kvietkauskiene dabar privaciai dirba? Labai jau ilgai jos ieskau ir neramdu. As pas ja dar ''Jokube'' gimdziau labai patiko-noreciau pas ja kaip pastovia ginekologe vaikscioti, bet nerandu kur jinai dirba.
"NELIGA", Rūdininkų g 6, tel 2312337
Aciu, Edituxs
Sveikos,mamytės
Aš prieš 5m gimdžiau susitarusi su šia gydytoja dar Jokūbo ligoninėj. bendravom trumpai, nes gimdziau greitai ir be komplikacijų. Manau kad ji profesionali gydytoja, bet kas nori kad gydytoja bendrautų kaip mama, patariančiai, švelniai, tai rinkitės kitą gydytoją.
Ji bendrauja paprastai, trumpai, bet aiškiai.
Dabar laukiuosi antro, tai irgi ją prisimenu ir galvoju, gal ir vėl reikės jos paslaugų prašyti, bet bijau bus vasara ir ji gali atostogauti.
Aš prieš 5m gimdžiau susitarusi su šia gydytoja dar Jokūbo ligoninėj. bendravom trumpai, nes gimdziau greitai ir be komplikacijų. Manau kad ji profesionali gydytoja, bet kas nori kad gydytoja bendrautų kaip mama, patariančiai, švelniai, tai rinkitės kitą gydytoją.
Ji bendrauja paprastai, trumpai, bet aiškiai.
Dabar laukiuosi antro, tai irgi ją prisimenu ir galvoju, gal ir vėl reikės jos paslaugų prašyti, bet bijau bus vasara ir ji gali atostogauti.
Ši gydytoja atvedė mano dukrytę į šį pasaulį 2004 m. gegužę Antakalny. Kadangi gimdžiau labai lengvai ir be jokių komplikacijų, tai ji tik retkarčiais užsukdavo pažiūrėt, kaip gi ten mums sekasi. Šiaip turėjau susitarusi savo akušerę, tai ji mane ir šefavo. Gydytoja atėjo jau į pabaigą, bet super maloniai, aiškiai ir paprastai viską aiškino
Jokių nusiskundimų jos adresu neturiu
Ačiū jai

Aš jau antraji vaikeli gimdysiu pas šia gydytoją. Ji labai profesionali, visada taktiškai viska paaiškina. Aš šia gydytoja esu labai patenkinta.
Aš irgi pas Kvietkausnienę gimdžiau (tiksliau operavo) Jokūbo ligoninėj. Buvau susitarusi. Likau patenkinta profesionalumu.