Įkraunama...
Įkraunama...

Gintaras grožiui ir sveikatai

Kas man uzkliuvo situose gincuose....Gintara imones legaliai parsiveza is kalingrado srities,is kur jos gautu zaliavos gamybai.Ar taip reiktu sureiksminti malima....Atseit,negali gintaras liestis su metalu....O tai kokioj talpoj sukuriamas tas srautas,kuriame,kaip teigiama,gintaras susidauzo tarpusavy g.gif Sandeliujant gintara,susikaupia nemazai gintaro zieves dulkiu... Jos kaip ir atliekos pagrindines gamybos,bet ar ne turtingiausia rugstimi gintaro dalis? Tad paprastam kuno pilingui nesaugumo sunkiai iziuriu.....
Gal kas isbandes gintaro proceduras pasidalins ispudziais...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 27 vasario 2011 - 20:34
Pazistamu pazistamo pazistamas turi gintaro dirbtuveles smile.gif sake gintaro sulkiu ar kazko panasaus i jas pas ji maisais semti galima, perka zmones ir vestuvem, kad i lauza mest, ir siaip ji smilko, bet zmogus sake, kad tos slifavimo atliekos tai su visokiom chemijom, kurios naudojamos slifavimui, pastos, rugstys kazkokios. Prie progos tiksliai paklausiu ko ten gali buti..
Atsakyti
QUOTE(pushi @ 2011 02 27, 19:44)
Paprasciausia apgaule... O kad toms pudroms ir panasiai yra naudojamos gintaro atliekos as jau seniai girdejau.

Pushi, tai nėra apgaulė, tik bėda tame, kad "aferistai" siekdami vienadienės naudos, plagijuodami ir brukdami visokius niekalus sugadino ir iškraipė viską kas buvo sukurta. kaip sakoma šaukštas deguto visą statinę medaus sugadino.

To amarrile
Ar taip reiktu sureiksminti malima....Atseit,negali gintaras liestis su metalu....O tai kokioj talpoj sukuriamas tas srautas,kuriame,kaip teigiama,gintaras susidauzo tarpusavy.
Nekalbant apie tai kad labai svarbi yra žaliava, dar svarbiau yra produkto pagaminimo būdas, pvz. turint ir labai gerus miltus galima iškepti labai prastą pyragą. Pabandysiu Jums pateikti prof. N.N. Mashkovo citatą iš knygos "Gydanti gintaro šiluma". Tikiuosi Jums viskas pasidarys aišku.
Citata:
<...Раньше измельчение янтаря производилось в фарфоровой ступке, вручную, чтобы не было потери энергетических свойств янтаря. Измельчение янтаря в кофемолке или в других мельницах приводит к «разрядке» измельчённого янтаря при его контакте с металлом измельчающего устройства, что приводит к снижению энергетических и целебных свойств янтаря. Технология приготовления скраба «Янтарь измельчённый косметический» предусматривает наоборот значительное усиление энергетических свойств янтаря. Это достигается в мельнице сверхтонкого измельчения, где происходит измельчение янтаря за счёт встречных потоков и соударения мелких камешков янтаря друг об друга. То есть энергия, высвобождающаяся при измельчении янтаря, передаётся от одной частицы его к другой. В конце концов, Вам решать, какой измельчённый янтарь использовать. Наша задача просто дать совет, что лучше...>
Atsakyti
Taigi ,ar malsim gintara su kavamale,kaip siule nerealios namu seimininkes blink.gif
Atsakyti
[QUOTE]Taigi ,ar malsim gintara su kavamale,kaip siule nerealios namu seimininkes

biggrin.gif

manau, kad nereikia išradinėti dviračio, jeigu jis jau išrastas. Yra kas tuo užsiima legaliais būdais (gaminiai sukurti ir ištirti mokslininkų), mums belieka tik nusipirkti thumbup.gif
Atsakyti
Na žinote aš taip pat į šią diskusiją negaliu neįsiterpti - mano tėvai jau 40 metų su gintaru dirba. Aš pati nei siūti nei megzti nemoku, nes nuo mažens karolius gintarinius verdavau. Todėl teigiu ką pati žinau:
Absoliutus absurdas, kad gydomųjų sąvybių turi tik Kaliningrado gintaras, kaip tik atvirkščiai, Baltijos gintaras visame pasaulyje labiausiai vertinamas, kaip turintis daugiausiai gintaro rūgšties... Galvokite logiškai, jeigu jau renkiesi gintarą gydomaisiais tikslais, tai ar rinksies jūros bangų nuskalautą ir paties surinktą, ar neaišku iš kokių žemių iškastą ir kokia technika... Nejau teigsite, kad tie ekskavatoriai po gintaro gabalėlį kruopščiai kasa ir šaltinio vandenyje plauna?
Teiginys, kad pats gintaro tinkamai nesusismulkinsi iš dalies gal ir teisingas - per aštrios ir stambios paliktos dalelės gali braižyti oda ir jai pakenkti, bet juk tam yra sieteliai - prasijokite jūs tas dulkes ir naudokite į sveikatą... O visi skiedimai apie patentuotą smulkinimą yra tik užkeltos kainos pagrindimas.... Kaip jau ten kitaip tą gintarą susmulkinsi?
Naudoju aš gintaro pudrą ir į kremuką pamaišius, ir kūno šveitimams, o pirtyje, tai visai fantastika... nei kremu po to teptis nereikia smile.gif Vat ir vaikučiams kai kosti ir druską karštą dedu, į ją saują jūrinių gintarėlių įmetu... Reikia gydydtis tuo, ką tavo šalies gamta tau duoda, bet nekibti komersantams apsukriems ant kabliuko..
Atsakyti
Mergaitės, gal kuri kur užmatėte gintaro smilkalų? Labai patiko kvapas vienoje parduotuvėje, tai sakė, kad naudoja smilkalus su sausu gintaru, bet paslapties iš kur gavo neatskleidė verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(ZYLĖ7 @ 2012 03 21, 18:07)
Mergaitės, gal kuri kur užmatėte gintaro smilkalų? Labai patiko kvapas vienoje parduotuvėje, tai sakė, kad naudoja smilkalus su sausu gintaru, bet paslapties iš kur gavo neatskleidė verysad.gif .

http://www.arza.lt/gintaro-smilkalai
http://www.rasakila....o-smilkalai.htm ir kt.
Atsakyti
Baigiau gintaro pudrą. Ir gerai, nepasiilgsiu, gal 5 kartam užteko 25 ml. Poveikio negaliu pasakyt, sunaudojau gal per metus biggrin.gif labai nepatinka, kad džiūdama byra doh.gif todėl sunkiai prisiversdavau užsidėt
Atsakyti
Mano veido odą išbėrė smulkiais spuogeliais tai ta proga nusipirkau gintaro pudros. Aš kaip kaukę ją dukart naudojau ir poveikiu esu patenkinta. Odos būklė labai pasitaisė. Labiau patinka, nei koks gasulo molis.
Minusas, kaip Vitulka minėjo, tas byrėjimas cool.gif
Atsakyti
Labai patinka gintaro pudra, ir kaip kauke ir kaip sveitiklis (parduotuvini sveitikli su tokiom smulkiom 0-20 µm dalelem nezinau ar galima rasti biggrin.gif ). O ir tie 25ml skalsiai naudojasi, tikrai ne 5 kartam biggrin.gif
Atsakyti