Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinė parduotuvė

Staklės- žinoma galima. Jos apskaitoj bus kaip ilgalaikis turtas, skaičiuosis į išlaidas nusidėvėjimas (plačiau pasiskaitykit VMI puslapyje).
Elektra irgi, pridedat kasmėnesinę sąskaitą ir nurašot į išlaidas. Jei dirbat namie, nutariat kiek procentaliai elektros sunaudojama darbui, kiek šeimos reikmėm ir pagal tai priskiriat išlaidoms.
Dėl nurašymų - yra koks tai procentas, kiek per metus galima nurašyt, nepamenu jo.
Jei rimtai domitės, VMI įv. miestuose organizuoja seminarus pradedantiems veiklą, ten tikrai atsakys į Jūsų paminėtus klausimus išsamiai. Jei nerasit seminaro, parašykit man į AŽ, rugsėjo mėn. galiu persiūst el.paštu seminaro medžiagą.
Atsakyti
tikrai rekomenduoju su visais klausimais visu pirma nueiti i kursus, o veliau galima ateiti ir pas konsultantes atskyrai pasiteirauti, nes kiekviena veikal gali tureti savo kabliuku, ka gali, ko negali nurasyti ir t.t.

bet kiek pamenu per kursus, tai neabai ka nurasyt gali, tiesiog lieka nuostolis ir viskas.
Atsakyti
Noreciau atsidaryti e-parduotuve,prekiauti savo gamintais maisto produktais pvz.kibinais smile.gif Nuo ko reiketu pradeti?
Atsakyti
"Išlaidos turi būti pagrįstos dokumentais, turinčiais visus LR buhalterinės apskaitos įstatyme ir kituose teisės aktuose numatytus privalomus apskaitos dokumentų rekvizitus. Išlaidos kasos aparatų kvitais gali būti pagrįstos tik tuo atveju, jeigu prekių ar paslaugų, kurių įsigijimą patvirtina kasos aparato kvitas, vertė (įskaitant PVM) neviršija 1000 litų."

Tai man galima isigyti bendrai prekiu tik uz 1000 lt? ar vieno kvito suma negali buti didesne nei 1000?
Atsakyti
na man ir toks klausimas iškilo, jeigu dirbu UAB ir priedo ant to pačio UAB, noriu prekiauti smulkmenomis internetu, gal sakau tokiu atveju pakaktų tik kasos aparaciuko?
Atsakyti
Sveikos,

net nežinau čia rašau į temą ar nelabai, tačiau noriu pradėti prekiauti rūbeliais mano drabužiuose ir neįsivaizduoju, kaip ten reikalai su VMI.. :/ Gal jūs esate susidūrusios ar šiaip žinote? Jei pelnas į mėnesį būtų iki 100lt. Šiaip tikriausiai išvis apie 50lt.
Atsakyti
Sveiki,gal gana kvailas klausimas,bet noriu atidaryti internetine rubu parduotuve,taciau nezinau iskur gauti profesionaliu rubo nuotrauku smile.gif gal kas zino ?aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija1984 @ 2014 11 15, 20:10)
Sveiki,gal gana kvailas klausimas,bet noriu atidaryti internetine rubu parduotuve,taciau nezinau iskur gauti profesionaliu rubo nuotrauku smile.gif gal kas zino ?aciu smile.gif

O tai gal greičiau reiktų ne profesionalių rūbų nuotraukų, o profesionalaus fotografo jiems nufotografuot? smile.gif
Nebent turit mintyje kokias reklamines/pavyzdines foto kokiam baneriui/tinklapio dizainui etc., tada gal kokiuose stock'uose būtų galima ieškot.
Atsakyti
Sveikos esamos ir būsimos mamytes smile.gif Norėčiau ir aš pasiteirauti apie internetinę parduotuvę, tiksliau šiuo metu noriu ne internetinę parduotuvę kurti, o tiesiog perpardavinėti prekes, kad ir socialiniuose tinkluose. Norėčiau tai daryti su darbo pažyma, tad būtų įdomu nuo ko pradėti kokie mokesčiai ir kada mokami, taip pat kokia atsiskaitymo sistema, iš kur pateikti pirkėjui čekius, iš kur gauti buhalterinę knyga. Viską nuo pat pamatų. Verslo esmė: daiktų parsisiuntimas iš užsienio ir jų pardavimas Lietuvoje internetu, ačiū jei kas pagelbėsit su informacija smile.gif
Atsakyti