Einu žvejoti - ruošiuosi prisigerti iki žemės graibymo ir kvailai sėdėti valtyjesu meškere spoksodamas , kaip žuvys ramiai plaukia pro šalį .
Tai vyrų reikalas - jokių racionalių užuominų čia nėra ir apskritai to neįmanoma suprasti .
Aš visą dieną galvojau apie tave ir nupirkau tau šias rožes - gėlių pardavėja buvo tokia miela .
Taip , žinoma , mano džiaugsme - nieko nereiškiantis refleksinis pasakymas .
Labai įdomu - tu vis dar kalbi ?
Aš nieko nerandu - man niekas nieko į rankas neįdavė , o kur tai padėta aš nežinau .
" savaitė su tv " 03.20-26
QUOTE(teta33 @ 2010 03 19, 16:57)
Einu žvejoti - ruošiuosi prisigerti iki žemės graibymo ir kvailai sėdėti valtyjesu meškere spoksodamas , kaip žuvys ramiai plaukia pro šalį .
Tai vyrų reikalas - jokių racionalių užuominų čia nėra ir apskritai to neįmanoma suprasti .
Aš visą dieną galvojau apie tave ir nupirkau tau šias rožes - gėlių pardavėja buvo tokia miela .
Aš nieko nerandu - man niekas nieko į rankas neįdavė , o kur tai padėta aš nežinau .

Ar taip vyrai ir elgiasi santuokoje ?

QUOTE(teta33 @ 2010 03 19, 18:10)
Taip elgiasi ir iki santuokos

Taip ir yra kaip parašyta

QUOTE(teta33 @ 2010 03 19, 15:57)
Šitas tai gryna tiesa...
Jau tik visiški šizikai kiekviename atsiprašant pirstelėjime įžvelgiantys užslėptą mintį gali taip sugalvot

Tai paimta iš humoro puslapio žurnale .
QUOTE(teta33 @ 2010 03 19, 20:47)
Tai paimta iš humoro puslapio žurnale .
"neizvelge uzsleptos minties"

I klausima:Kodel nevalgei sriubos?
Atsakymai:
A)Ar mes turime sriubos?
B)Taigi ja reikia pasisildyti!
Atsakymai:
A)Ar mes turime sriubos?
B)Taigi ja reikia pasisildyti!
Kodėl vyrai negali gaminti valgyti ? Todėl ,kad visi receptai prasideda nuo " paimkite švarų indą " .