Įkraunama...
Įkraunama...

vertimas iš vyrų kalbos į bendrinę

Einu žvejoti - ruošiuosi prisigerti iki žemės graibymo ir kvailai sėdėti valtyjesu meškere spoksodamas , kaip žuvys ramiai plaukia pro šalį .
Tai vyrų reikalas - jokių racionalių užuominų čia nėra ir apskritai to neįmanoma suprasti .
Aš visą dieną galvojau apie tave ir nupirkau tau šias rožes - gėlių pardavėja buvo tokia miela .
Taip , žinoma , mano džiaugsme - nieko nereiškiantis refleksinis pasakymas .
Labai įdomu - tu vis dar kalbi ?
Aš nieko nerandu - man niekas nieko į rankas neįdavė , o kur tai padėta aš nežinau .
" savaitė su tv " 03.20-26
Atsakyti
QUOTE(teta33 @ 2010 03 19, 16:57)
Einu žvejoti - ruošiuosi prisigerti iki žemės graibymo ir kvailai sėdėti valtyjesu meškere spoksodamas , kaip žuvys ramiai plaukia pro šalį .
Tai vyrų reikalas - jokių racionalių užuominų čia nėra ir apskritai to neįmanoma suprasti .
Aš visą dieną galvojau apie tave ir nupirkau tau šias rožes - gėlių pardavėja buvo tokia miela .
Taip , žinoma , mano džiaugsme - nieko nereiškiantis refleksinis pasakymas .
Labai įdomu - tu vis dar kalbi ?
Aš nieko nerandu - man niekas nieko į rankas neįdavė , o kur tai padėta aš nežinau .
" savaitė su tv " 03.20-26

lotuliukas.gif Aha, skaičiau tai "Savaitėje". Patiko biggrin.gif
Atsakyti
Geras thumbup.gif
Atsakyti
Ar taip vyrai ir elgiasi santuokoje ? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(teta33 @ 2010 03 19, 18:10)
Ar taip vyrai ir elgiasi santuokoje ? biggrin.gif  4u.gif

Taip elgiasi ir iki santuokos biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif thumbup.gif
Taip ir yra kaip parašyta smile.gif Jei paklaustum pavyzdžiui "kodėl man neparašai, užsiėmęs?" atsakytų "aš kaiptik tau rašiau žinutę" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 19 kovo 2010 - 18:59
QUOTE(teta33 @ 2010 03 19, 15:57)

Šitas tai gryna tiesa...
Atsakyti
Jau tik visiški šizikai kiekviename atsiprašant pirstelėjime įžvelgiantys užslėptą mintį gali taip sugalvot smile.gif
Atsakyti
Tai paimta iš humoro puslapio žurnale .
Atsakyti
QUOTE(teta33 @ 2010 03 19, 20:47)
Tai paimta iš humoro puslapio žurnale .

"neizvelge uzsleptos minties" biggrin.gif
Atsakyti
I klausima:Kodel nevalgei sriubos?
Atsakymai:
A)Ar mes turime sriubos?
B)Taigi ja reikia pasisildyti!
Atsakyti
Kodėl vyrai negali gaminti valgyti ? Todėl ,kad visi receptai prasideda nuo " paimkite švarų indą " .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teta33: 20 kovo 2010 - 07:44