Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpos mėnesinės

Gerbiama gydytoja,
noreciau paklausti apie menesines. Pries 10 menesiu turejau nesivystanti nestuma, po kurio man buvo padarytas valymas. Viskas praejo sklandziai, infekciju ir uzdegimu neturejau. Gydytoja man patare darant pertrauka pavartoti kontraceptikus Jeanine. Juos vartojau gal 4 menesius. Vartojant kontraceptikus menesines buvo tapusios labai negausios. Manau, kad tai normalu, gydytoja apie tai ir perspejo. Taciau mane labai neramina tai, kad nutraukus kontraceptiku vartojima, mano menesines pasikeite lyginant su tomis, kurios buvo dar pries nestuma. Jos sutrupmpejo nuo 5 dienu iki 3. Tapo kitokios, kazkokios tasios, daug maziau kraujo. Ar man reiketu del to susirupinti ir kreiptis pas gydytoja? Ar mazesnis kraujavimas gali reiksti mazeisni susidariusi gimdos gleivines sluoksni? Ar tai gali tureti itakos pastojimui?
Is anksto dekoju.
Atsakyti

Jeigu ciklas reguliarus,nesijaudinkite.Tris dienas trunkančios mėnesinės-normalu.Tai,kad kraujavimas ne toks gausus,neturėtų daryti įtakos pastojimui.
Atsakyti
sveiki,

si karta kaip niekada trumpos menesines siaip visada jos buna kokias 5 dienas dar pora dienu poto tepa, bet si menesi susirgau šeštadieni po pietu ta diena normaliai buvo kraujo o vakar po pietu jau beveik nieko, siandien taip pat labai mazai ir kraujas tokios spalvos kaip tepa ant pat galo menesiniu. ar tai galetu but nestumo pozymis nes kiek zinau kitos moterys net po kelis menesius besilaukdamos serga.

aciu
Atsakyti
Iš tiesų kartais nėščioms būna į mėnesines panašus kraujavimas.Tačiau vien iš pasikeitusio kraujavimo pobūdžio spręsti apie nėštumą negalima.Atlikite testą.
Atsakyti
dėkui Jums labai už atsakymą dėl persileidimų.Bet dar kamuoja vienas klausimas,kaip ir sakaiu manau kad man buvo persileidimas, bet sirgau tik 3 dienas,4 tik patepliojo,šiandien sausa gražu.Norėjau paklsuti gal man dar pakartoti nėštumo testą,nes jaučiu labai didelį mieguistumą, nežinau dėl kokios prėžasties man pučia pilvą jau kelinta diena,nieko tokio nevalgau, kas sukeltų tą putimą.Nors matuoju BT ir ji tik 36.6,r vertėtų iš kart eiti geriau pas gydytoją,ar pirmaiu pakartoti nėštumo testą?Ačiu
Atsakyti
Manau, kad vertėtų pakartoti nėštumo testą.
Atsakyti
Dėl nesivystančio nėštumo buvo padaryta abrazija (nėštumas buvo beveik 9 savaičių, pūslelė buvo tuščia). Po abrazijos kraujavau vieną dieną. Praėjus 35 dienoms, prasidėjo mėnesinės. Pirmą dieną kraujavau gausiai, antrą - mažiau. Tuo kraujavimas ir baigėsi. Ar tai normalu? Prieš pastojant vartojau KT Logest ir paskutinius porą kartų mėnesinės buvo negausios ir tęsėsi po 3 dienas.
Atsakyti
Taip, tai normalu.
Atsakyti