QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 06 08, 21:46)
Turkiskas maistas... T.y. tie kebabai. Mes Lietuvoj lygiai taip pat galim susiverti vistienos verinukus ant medinio pagaliuko arba pasidaryti guliaso ar kazko panasaus i troskini ir pavadinti kebabu.... Galima gincytis del prieskoniu, bet finale


Sveikas sugrizes

Oho, kaip prabangiai cia jus uzkrimtote:blink: cia kas dar iejo i tuos 60 dolcu?

uz 60 lyru Ulupinaro restoranelyje buvo ta duonyte su padaziuku, efesas, naturaliu sulciu stikline, kebabo mixas - didziule lekste keptos mesos ivairiu rusiu, laisvai dviems pavalgyti, su puikiu garnyru ir didele porcija astraus mesos troskinio, berods jautiena ir garnyras. o jusu biedniku ten net lekstuciu dugnas sviecia


Siaip super fotkes, grazus miesteliukas, tik labai jau islaizytas, turistinis labai

