Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie slogą

Panašu,kad Jūsų mergytė sirguliuoja, gal būt tai ir sloga. Reikia konsultuotis su gydytoja, kuri kūdikį gali apžiūrėti ior paskirti tinkamą gydymą. O mamos pieną galima lašinti, tik jį reikia su atsiurbėju išsiurbti, kai nosytė neišsisiurbia.
Atsakyti
JŪS TURITE ĮSIGYTI NE POMPYTĘ, BET NOSYTĖS IŠSIURBĖJĄ.JEI GYVENATE VILNIUJE- NUKO PARDUOTUVĖSE YRA PRANCŪZIŠKI SPECIALŪS IŠSIURBĖJAI, KURIO VIENĄ GALĄ REIKIA KIŠTI KŪDIKIUI Į NOSYTĘ, O PER KITĄ GALĄ SU SAVO BURNA GALITE SIURBTI. VAISTINĖSE JŪS GALITE NUSIPIRKTI IR VIENKARTINIŲ IŠSIURBĖJŲ.
Atsakyti
O gal tai ir ne sloga, o jau atsirandantys adenoidai. Sunku patarti, nežinant, koks sekretas,kaip vaikas kvėpuoja ir pan. Bet kadangi jau labai intensyviai gydėte, patarčiau tik plauti su jūros vandeniu ir gerai siurbti, o kai jau kūdikis negali iškvėpuoti, tik tada lašinti nosį sutraukiančius lašus. Dar galima pabandyti Sinupret sirupą gerti (homeopatinis vaistas nuo slogos, ne lašinamas, bet geriamas).
Atsakyti
Laba diena,
Mano 2 savaiciu dukrele kvepuodama snopuoja,bandziau isvalyti vatos suktukais,siek tiek snargliuku issitrauke,bet snopavimas liko,toks jausmas kad kazkur gilumoje.Kriausyte mums nelabai padejo. Prasau patarkit ka daryti
Is anksto aciu
Atsakyti
Įsigykite nosytės išsiurbėją (vaistinėje ar Nuko parduotuvėje). Su juo išsiurbsite sekretą iš giliau, nebijodama tą minkštą plastikinį vamzdelį įkišti. Jeigu neišsisiurbs, galima, pasiguldžius ant šono, įpurkšti jūros vandens ir po to būtinai išsiurbti - su vandeniu išsisiurbs geriau.
Atsakyti
Laba diena.Mano Lukuciui metai ir dvi savaites.Neseniai nakti pradejo sloguoti.Labai jau keista ta slogele,nes diena lyg ir jos nera,o nakti uzsikemsa nosyte,o kai bandau istraukti,labai sunkiai sekasi,nes snargliukai tirsti,geltoni.Valom nosyte kas vakara visada po maudyniu.Lyg tai pakosti,bet nakti net uzspringsta,jei itraukia snargliuku.Lukas 5 menesiu sunkiai prasirges bronchitu.Kaip palengvinti slogyte ir ar reikia vaistuku nuo kosulio.Turi Stodal,kuri pries tai naudodavom ir juros vandeni nosytei,bet jis juk slogos negydo.
Atsakyti
Valant nosytę, dar ją praplaukite jūros vandeniu, geriau išsisiurbs snargliukai iš giliau.
Tas naktinis nosytės šnarpštimas leistų įtarti, kad vaikui jau atsiranda adenoidai, kurie pablogina kvėpavimą nosimi, kol kas dabar tik naktimis, kai nuo dažnesnio kvėpavimo išdžiūsta ir paburksta nosytė gleivinė ir kvėpavimas nosimi pasunkėja. Jei to sekreto yra daug ir jis žalias, rei9kėtų konsultuotis su LOR gydytoju, kuris atskys, ar tai nėra adenoidai , ar tai ne pūlinga infekcija ir pan.
O naktimis pakosėti gali ir dėl užsikimšusios nosies.
Jeigu vaikas kosti ir dieną,gydytoja irgi jį turėtų apžiūrėti.
O vaistų aš paskirti Jums negaliu, nes reikia vaiką apžiūrėti.
Atsakyti