nesupratau-jie nesutaria,bet ji be jo niekur neina?
tikrai nekviesciau i krikstatevius/krikstamotes zmogaus, kuris man nepatinka tiktais todel, kad jisai yra kvieciamojo vyras ar zmona. Mano kaip mamos teise yra pasirinkti savo vaiko krikstatevius.
Sunaus krisktateviai yra ne seima, o du iki tol vienas kito nepazinoje zmones ir todel vaikas turi ne du krikstatevius, o galima sakyti tris, nes krikstatevio zmona visada dalyvauja.
Panelei i krikstatevius yra numatyti vyras ir zmona, bet tai yra jau is seniau musu pazistami zmones.
Sunaus krisktateviai yra ne seima, o du iki tol vienas kito nepazinoje zmones ir todel vaikas turi ne du krikstatevius, o galima sakyti tris, nes krikstatevio zmona visada dalyvauja.
Panelei i krikstatevius yra numatyti vyras ir zmona, bet tai yra jau is seniau musu pazistami zmones.
As manau, kad krikstateviai turetu buti du atskiri zmones, tipo-ne vyras ir zmona. Negali zinot, kaip pasisuks gyvenimas, po to bus problema surinkt abu krikstatevius i kruva. O del to, kad krikstamotes yra iniciatores geresnes negu krikto teciai-tai cia kaip kur. Va musu "kuminas" tai tikras saunuolis, jis pas mus yra ta "varomoji jega"

net nezinau.. as nenoreciau, kad kriksto tetis butu vien tik todel, kad jis mano drauges vyras. jeigu drauge neina be savo vyro, gal geriau susirasti kita krikstamote ir krikstatevi. nebutinai jie turi buti vede...
As rinkausi ,kad krikstatieviai butu abu faini man ir mano vaikui

mes irgi rinkomes krikstatevius kad abu faini butu .. na prisiskaiciau cia forume visokiu prietaru patarimu ir pan.. tai pagalvojus kad krikstateviai vis tiek ir per sventes vaika aplanko ir dovaneles dovanoja norejau kad jie jam pavyzdi rodytu tai issirinkau pacius geriausius.. nors tevai siule kitus kadangi mes esam tu kitu vaiko krikstateviai.. ..
Mes galejom rinkits is daug krikstateviu, vyro tevai labai pirso vyro broli su zmona ir lyg pagal viska jiems priklausytu buti, bet as maciau tos poros santykius ir nenorejau imti del to kad galvojau (spejau) kad jie greitai issiskirs. Mano spejimai po kokio laiko pasitvirtino. Dabar esu labai patenkinta kad taip ir nepakvieciau ju, nes ziurint i ateity: na koks malonumas i vaiko gimtadieni pakviest jo kriksto tevus ir matyt sventej du nebendraujancius vaikui artimus zmones.
as pati savo krikstateviu,galima sakyt,nepazistu,nes tai buvo vyras ir zmona,paskui issiskyre,dar gyvena kitam mieste,tai ir likau tokia nuskriausta.
o savo mazei i krikstatevius imsim mano sese ir vyro broli-tai artimiausi zmones ir jie niekur nedings,visad bus salia.
o kviest kazka tik is pareigos...tai juk ne kazkokia siaip svente-gimtadienis ar pan,kai gali kviest tuo principu,"kad man nepatinka,bet tai mano geriausios drauges vyras".juk krikstateviai-svarbiausi po tevu gaunas,tai jei tas zmogus tau nepatinka,kaip tu su juo bendrausi ir galbut netgi patikesi savo vaika?protingas zmogus tikrai supras tavo pasirinkima-juk gal yra tavo ar vyro brolis,koks artimas draugas ar pan,kuris visais atzvilgiais nukonkuruoja ta drauges vyra
o savo mazei i krikstatevius imsim mano sese ir vyro broli-tai artimiausi zmones ir jie niekur nedings,visad bus salia.
o kviest kazka tik is pareigos...tai juk ne kazkokia siaip svente-gimtadienis ar pan,kai gali kviest tuo principu,"kad man nepatinka,bet tai mano geriausios drauges vyras".juk krikstateviai-svarbiausi po tevu gaunas,tai jei tas zmogus tau nepatinka,kaip tu su juo bendrausi ir galbut netgi patikesi savo vaika?protingas zmogus tikrai supras tavo pasirinkima-juk gal yra tavo ar vyro brolis,koks artimas draugas ar pan,kuris visais atzvilgiais nukonkuruoja ta drauges vyra
as zinau tik viena prietara, kad krikstu mama negali buti nescia, nes jeigu taip tai tada nesiseks vaikui gyvenime.
nezinau ar cia teisybe, bet taip seni zmones sako.
nezinau ar cia teisybe, bet taip seni zmones sako.
Na as pati esu kriksto mama
ir turiu labai faina krikstadukra
as ir krikstatevis esam dvi atskiros respublikos
bet abu esame tikra varomoji jega
nes musu mazute yra labai numyleta
ir ispaikinta panelyte
Mano mazute yra mano sesers dukryte, o krikstatevis svogerio brolis
taigi mum ji tikras stebuklas
nes dar abu nesame sukure seimu...

O as iki siol jauciuosi siek tiek kalta, kad ignoravom vyro broli (jis labai myli musu abu vaikus, o sie - ji), bet.. Matyt, esu per daug prietaringa, bet kazkada teko girdet, kad krikstavaikiai siek tiek "nusiduoda" i krikstatevius... O jis - zmogus nelabai atsakingas (seimos atzvilgiu) ir be stabdziu, kai geria. Tai mane ir sulaike (svarbiausia, kad vyras - nepriestaravo, o juk jo brolis).