Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvės

iskeliu tema, nes pasidare aktuali blush2.gif

norime suzadetuviu baznycioje. Kaip su ceremonija, tai viskas aisku, bet butu idomu suzinoti, kaip sventete po baznycios, kiek sveciu susirinko ir kokioj vietoj? (restoranas ar sale nuomavot ), kokia buvo jusu suknele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2006 06 11, 17:26)
iskeliu tema, nes pasidare aktuali  blush2.gif

norime suzadetuviu baznycioje. Kaip su ceremonija, tai viskas aisku, bet butu idomu suzinoti, kaip sventete po baznycios, kiek sveciu susirinko ir kokioj vietoj? (restoranas ar sale nuomavot ), kokia buvo jusu suknele  ax.gif

cia kaip mano mama sako, kam jum tos vestuves, padarykit iskilmingas suzadetuves ir bus visiem gerai tongue.gif siaip pas mus suzdetuviu net ir nebuvo ax.gif
Atsakyti
Be reikalo vienoje vietoje temą sukūriau, tai perkeliu čia tą ką ten rašiau:
Man kilo klausimas, o kadangi nesu susidūręs su tuo, tai bandau klaust čia patyrusių žmonių smile.gif . Ketinu pasiūlyti tuoktis merginai, bet galvoju kaip tai padaryti. Ar čia mūsų dviejų reikalas ir aš jai pasiūlau tekėt ir užmaunu žiedelį, o kitiems jau tik kaip faktą pasakyt ? Ar čia kiekvieno savas reikalas ir daro kaip nori ? Na aš noriu kad mergina tai atsimintų ir būtų malonu tai prisimint. Ar tinkami netikėti variantai: sakykim sugalvojęs esu Joninių nanktį išsivest ieškot papračio žiedo, o surast sužadėtuvių žiedą. Kaip jums toks "scenarijus" ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DeFrost @ 2006 06 12, 07:58)
Be reikalo vienoje vietoje temą sukūriau, tai perkeliu čia tą ką ten rašiau:
Man kilo klausimas, o kadangi nesu susidūręs su tuo, tai bandau klaust čia patyrusių žmonių smile.gif . Ketinu pasiūlyti tuoktis merginai, bet galvoju kaip tai padaryti. Ar čia mūsų dviejų reikalas ir aš jai pasiūlau tekėt ir užmaunu žiedelį, o kitiems jau tik kaip faktą pasakyt ? Ar čia kiekvieno savas reikalas ir daro kaip nori ? Na aš noriu kad mergina tai atsimintų ir būtų malonu tai prisimint. Ar tinkami netikėti variantai: sakykim sugalvojęs esu Joninių nanktį išsivest ieškot papračio žiedo, o surast sužadėtuvių žiedą. Kaip jums toks "scenarijus" ? smile.gif

manau panele tikrai apsidziaugs ypac jei nesitiki. o del atsventimo su draugais ar panasiai tai cia jusu reikalas. jei jonines svesit su draugais, gali paprasyti, kad draugai sampana issautu kai grisit ar balionu su saltom ugnelem i dangu paleistu. o jei dviese gali suorganizuoti maza piknika. svarbu kad nelytu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Bonifacija @ 2006 06 11, 15:26)

norime suzadetuviu baznycioje. Kaip su ceremonija, tai viskas aisku, bet butu idomu suzinoti, kaip sventete po baznycios, kiek sveciu susirinko ir kokioj vietoj? (restoranas ar sale nuomavot ), kokia buvo jusu suknele  ax.gif

cia jau gaunasi kaip antros vestuves. jei negaila pinigu tai galit daryt restorane ar dar kur, bet man tai kazkaip toks didelis suzadietuviu atsventimas kazkaip schmoll.gif bet aisku cia pagal kiekvieno norus ir jei jus taip norit, kodel gi ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(china @ 2006 06 12, 12:28)
manau panele tikrai apsidziaugs ypac jei nesitiki. o del atsventimo su draugais ar panasiai tai cia jusu reikalas. jei jonines svesit su draugais, gali paprasyti, kad draugai sampana issautu kai grisit ar balionu su saltom ugnelem i dangu paleistu. o jei dviese gali suorganizuoti maza piknika. svarbu kad nelytu mirksiukas.gif

Taigi, šią vasarą geras oras yra retokas smile.gif. Nors girdėjau, kad per Jonines bus geras oras, tai gal viskas bus gerai. Svarbu, kad nelytų bent, o tai po papartynus landžiot kai šlapia tai nėra noro, tiksliau reiks kažkokią ypatingą priežastį sugalvot, kad į šlapią papartyną įviliot neišsiduodant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DeFrost @ 2006 06 12, 09:32)
Taigi, šią vasarą geras oras yra retokas smile.gif. Nors girdėjau, kad per Jonines bus geras oras, tai gal viskas bus gerai. Svarbu, kad nelytų bent, o tai po papartynus landžiot kai šlapia tai nėra noro, tiksliau reiks kažkokią ypatingą priežastį sugalvot, kad į šlapią papartyną įviliot neišsiduodant biggrin.gif

aha, sunku ka nors butu sugalvoti. atsrgai pasiruosk koki atsargini varijanta, bet reik nusiteikti, kad nelis mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki, as irgi nesu susidurus su tom suzadetuvem, bet nuojauta kuzda kad jos bus per musu metines, t.y. kai suseis metai kai busim kartu.Tai vat irgi mane domina, ar tos suzadetuves cia jo ir mano reikalas, ar kaip rasete artimiausiu draugu rate??? Siaip as galvojau kad, kai pasipirs, ir mes nuspresim kas ir kaip tai tada sukviesm draugus i vakariene ir pranesim, ir viskas, nes kazkaip prie visu prasyti rankos ir man butu nepatogu, nu nezinau. Ziedas jau uzmautas, padovanotas uzvakar per gimtadieni, bet man buvo pasakyta, kad po savaites lauk siurprizo .... nu as jau tikejausi seniai ... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2006 06 11, 17:26)

netycia uzklydau i skyreli. aisku per velu, bet vistiek atsakysiu.

mudu su vyru susizadejome baznycioje.
Suzadetuves baznycios poziuriu - tai tiesiog draugystes palaiminimas, isipareigojimu cia yra tik tiek, kad suzadetiniai praso palaiminimo sutvirtinti draugyste ir kad stengsis judeti santuokos link biggrin.gif
tai va, daryti didele svente po viso labo palaiminimo mums atrode kazkaip be rysio. tiesiog seimos rate kartu su kunigu isgerem arbatos ir pasidaline graziais linkejimais issiskirstem.

Atsakyti
QUOTE(gaika @ 2006 09 20, 15:26)
netycia uzklydau i skyreli. aisku per velu, bet vistiek atsakysiu.

mudu su vyru susizadejome baznycioje.
Suzadetuves baznycios poziuriu - tai tiesiog draugystes palaiminimas, isipareigojimu cia yra tik tiek, kad suzadetiniai praso palaiminimo sutvirtinti draugyste ir kad stengsis judeti santuokos link biggrin.gif
tai va, daryti didele svente po viso labo palaiminimo mums atrode kazkaip be rysio. tiesiog seimos rate kartu su kunigu isgerem arbatos ir pasidaline graziais linkejimais issiskirstem.

manau, kad tokios suzieduotuves atejusios is uzsienio, kur megstama toki atveji pademonstruoti ir atsvesti. verysad.gif
Man suzieduotuves, tai tik dvieju zmoniu tarpusavio reikalas....ir nei kunigas, nei balius ju nepadarys sventesniu nei ta akimirka kai tavo mylimas zmogus priklaupia ant keliu ir pasipersa. Tai pats naturaliausias ir pats sirdingiausias veiksmas, kurio nesinori viesinti ir paversti i sou.
Atsakyti
man musu suzadetuves buvi pacios nuostabiausios... wub.gif nors gan kuklios ax.gif pasipirso jis savo namuose prie zvakiu sviesos mirksiukas.gif
Atsakyti
ech, tik ir pavydet jums galima, kad isdrista jusiskiai pasipirsti... as tai dar birzeli nupirkau jam pakabuka su sirdele ir isgraviravau norvegiskai - ar vesi mane-, taciau jam matyt ne taip idomu kas ten parasyta, mat dar iki siol neisiverte! siaip esam kabeje apie tai, tai sako kaip tai reik daryti, sakau kaip tavo sirdis liepia tongue.gif karta buvau net zieda "netycia" palikus, kad suzinotu kox dydis, taciau nepastebejo! biggrin.gif kai apie tai uzsiminiau, pazvengem, kaip tik turejau zieda ant pirsto tai sako - ar tekesi uz manes - sakau su mano pacios ziedu neatkisi - nesijaudink tongue.gif , tai nueme ir pasimatavo ant savo pirstu, kokio dydzio man reiketu.. taciau kai tai tik juokais viskas daroma ne taip sureiksminu tu suzadetuviu, kai jau tikrai noresiu, gal ir pradesiu reiksminti mirksiukas.gif
Atsakyti
ir nuesureiksmink, maniskis kai isgere del drasos pasisake man, kad labai bijo man pasipirsti, labai bijo kaip reaguosiu, nors zino kad sutiksiu ir to labai laukiu, tiesiog negali nieko imantraus sugalvoti ir galvoja kad isvis tada neverta pirstis, nors pasirinke buvom jau ir vestuviu data... O po to eme ir pasipirso viesoj vietoj, visiems matant biggrin.gif turbut abu buvom sokiruoti... o laukiau gal daugiau nei puse metu po to kai padovanojo suzadetuviu ziedeli... biggrin.gif wub.gif
Atsakyti