QUOTE(DeFrost @ 2006 06 12, 07:58)
Be reikalo vienoje vietoje temą sukūriau, tai perkeliu čia tą ką ten rašiau:
Man kilo klausimas, o kadangi nesu susidūręs su tuo, tai bandau klaust čia patyrusių žmonių

. Ketinu pasiūlyti tuoktis merginai, bet galvoju kaip tai padaryti. Ar čia mūsų dviejų reikalas ir aš jai pasiūlau tekėt ir užmaunu žiedelį, o kitiems jau tik kaip faktą pasakyt ? Ar čia kiekvieno savas reikalas ir daro kaip nori ? Na aš noriu kad mergina tai atsimintų ir būtų malonu tai prisimint. Ar tinkami netikėti variantai: sakykim sugalvojęs esu Joninių nanktį išsivest ieškot papračio žiedo, o surast sužadėtuvių žiedą. Kaip jums toks "scenarijus" ?
manau panele tikrai apsidziaugs ypac jei nesitiki. o del atsventimo su draugais ar panasiai tai cia jusu reikalas. jei jonines svesit su draugais, gali paprasyti, kad draugai sampana issautu kai grisit ar balionu su saltom ugnelem i dangu paleistu. o jei dviese gali suorganizuoti maza piknika. svarbu kad nelytu
Papildyta:
QUOTE(Bonifacija @ 2006 06 11, 15:26)
iskeliu tema, nes pasidare aktuali
norime suzadetuviu baznycioje. Kaip su ceremonija, tai viskas aisku, bet butu idomu suzinoti, kaip sventete po baznycios, kiek sveciu susirinko ir kokioj vietoj? (restoranas ar sale nuomavot ), kokia buvo jusu suknele
cia jau gaunasi kaip antros vestuves. jei negaila pinigu tai galit daryt restorane ar dar kur, bet man tai kazkaip toks didelis suzadietuviu atsventimas kazkaip

bet aisku cia pagal kiekvieno norus ir jei jus taip norit, kodel gi ne