Įkraunama...
Įkraunama...

Vel nescia po gimdymo

Laba diena,

Pagimdziau 2004.03.28 d., taip isejo, kad netekau vaikucio po 10 dienu. Pagrindine mirties priezasti nustate kardiopulmoninis nepakankamumas ir tarpine - naujagimiu kvepavimo nepakankamumo sindromas. Itariama anomalinis plauciu venu drenazas.
Ruosiames su vyru apsilankyti pas genetikus.

Guodziames ta mintimi, kad tokia nelaime pas tuos pacius zmones antra karta nesilanko. Todel vel planuojame tureti kudiki ir noriu pasiklausti Jusu gydytoja, kada galima butu "pradeti igyvendinti" siuos norus. Po apziuros pasake, kad gimda jau susitraukusi, jokiu uzdegimu ir viskas gerai.

Forume negaliu rasti nieko panasaus, kitu forumieciu daug maz panasios istorijos, bet joms nesivystantys nestumai ir t.t., o cia man po normalaus isnesiojimo ir pagimdymo, manau visgi skirtingai.

Ir dar,- kol kas dar nesergu menesinemis, bet kai susireguliuos viskas, net nezinau kaip cia issireiskus g.gif , kiek moteris yra "vaisingesne". Kazkur girdejau, kad po gimdymo labai greit vel galima pastoti, kazkaip gimda "imlesne". Gal supratote ka norejau pasakyti? Ar labai reikia saugotis pirmus menesius, kad nepastotum? Ar atvirksciai?

Labai aciu uz skirta demesi ir labai lauksiu atsakymo
Atsakyti

Apsilankykite pas genetikus ir išsitirkite įvairias infekcijas.Jūsų ginekologas turėtų žinoti,kokias.Nuo to priklausys,kada galėsite planuoti lėliuką.
O sveikos moters gimda visada ,,imli".Profilaktiškai šiuo metu vartokite polivitaminus ir folinę rūgštį.
Atsakyti