sveikos mamytes, dovanokit, gal tokia tema ir yra, bet as tokioj panikoj, jog neturiu laiko blaskytis per paieskas ir ieskot atitinkamu temu...
situacija tokia: praejus parai po to 'nelemto sex' , as isgeriau Levonelle tab. Ir ka jus galvojat, vis laukiu, kada man tie stiprieji hormonai pramus menesines, ir nei velnio nesulaukiu.... Snd pasidariau testa ir parode, kad 2-3 sav nescia
su vyru lyg ir norim vaiku,bet dar nera salygu (ne jaunikliai, tik kitoj saly esam), o dabar mane taip sukabino baime... Kas bus, jei vaikui pakenks? kas bus, jei tie hormonai kazkada ateity itakos to zmogucio sveikata..... nu klausimu milijonas ir baime begaline. gal zinot apie tu 'skubios pagalbos' tableciu poveiki nestumui?? gal geriau daryt chirurgines intervencijas ir tada po puses metu pastot?
QUOTE(Karenina @ 2010 03 24, 18:07)
sveikos mamytes, dovanokit, gal tokia tema ir yra, bet as tokioj panikoj, jog neturiu laiko blaskytis per paieskas ir ieskot atitinkamu temu...
situacija tokia: praejus parai po to 'nelemto sex' , as isgeriau Levonelle tab. Ir ka jus galvojat, vis laukiu, kada man tie stiprieji hormonai pramus menesines, ir nei velnio nesulaukiu.... Snd pasidariau testa ir parode, kad 2-3 sav nescia
su vyru lyg ir norim vaiku,bet dar nera salygu (ne jaunikliai, tik kitoj saly esam), o dabar mane taip sukabino baime... Kas bus, jei vaikui pakenks? kas bus, jei tie hormonai kazkada ateity itakos to zmogucio sveikata..... nu klausimu milijonas ir baime begaline. gal zinot apie tu 'skubios pagalbos' tableciu poveiki nestumui?? gal geriau daryt chirurgines intervencijas ir tada po puses metu pastot?
labas

as tikiu kad as ne pirma ir ne paskutine, tiesiog man labai rupi, kokios pasekmes nuo tos tabletes?

Karenina, manau, kad jei jau vaikutis išliko tavyje, tai viskas jam ir bus gerai
Gamta būtų patvarkiusi savaip, jei kas būtų buvę ne taip
Juk kiek mamyčių yra, kurios pastoja gerdamos KT ir to iš karto nesužino, o vaikučiai sveiki gimsta. Viskas bus gerai, pamatysi. Šokas, aišku, jei nėštumas neplanuotas, bet jei jau taip nutiko, vadinasi, taip buvo lemta
Nurimk ir mėgaukis nėštumu.

QUOTE(HappyAngel @ 2010 03 25, 10:38)
Karenina, manau, kad jei jau vaikutis išliko tavyje, tai viskas jam ir bus gerai
Gamta būtų patvarkiusi savaip, jei kas būtų buvę ne taip
Juk kiek mamyčių yra, kurios pastoja gerdamos KT ir to iš karto nesužino, o vaikučiai sveiki gimsta. Viskas bus gerai, pamatysi. Šokas, aišku, jei nėštumas neplanuotas, bet jei jau taip nutiko, vadinasi, taip buvo lemta
Nurimk ir mėgaukis nėštumu.

labai aciu uz siltus zodzius:)
jau nurimau,apsiskambinau Ltu gydytojoms, buvau pas vietinius vaistininkus-gydytojus pasikonsultuoti, sake, kad leliukui nekenkia ta tabl, ji jei butu pakenkus, tai tik man per pasalinius poveikius kaip vemimas,migrena ir t.t.t. Ltu gyd turejo irgi ne viena toki atveja, kaip moterys pastodavo po tokiu tableciu, ji pati konsultavosi su famacininkais ir jie patikino, kad vaisiui nekenkia.... ryt eisiu i sitos salies 'poliklinika', darysiuosi visus imanomus genetinius ir ne tik tyrimus ir viskas bus OK tikiuosi:)))
jau leliukui ir vardus galvojam, ir labai labai labai jo laukiam

Man buvo lygiai tokia pati situacija su pirmuoju vaikeliu. Geriau netgi dvi tas tabletytes po nesaugaus sex. Labai nenorejau pastoti nes tuo metu man buvo tik 17 metu. Taciau nieko nepadejo ir vis del to suzinojau kad laukiuosi. Tad tos tabletytes nepadeda.
Na o nestumas buvo geras, viskas kuo puikiausiai, dabar mano mergaitei jau beveik 6 - eri metukai. Galiu pasakyti kad ji sveikut sveikutele, dar net galima pasakyti, kad tokia sveikata kaip jos dar nebetkuris vaikas gali pasigirti. Ir judri ir normalus vaikas
. Na tiesiog noriu pasakyti, kad tikrai nera ko bijoti, nes tos tabletytes nepakenke. Na ir ateiciai tikrai nepakenke, nes su vyru sugalvojom, kad norim dabar antro vaikelio ir po pirmojo karto is kart pastojau, tad siuo metu laukiam jau antrojo
. Tik si karta jau planuotas.

smagu, turesim dar viena nestuke
pritariu, jei leliukui butu kas nors negerai, jis butu pabeges, bet liko
didziausi sveikinimai busimiem teveliam

QUOTE(Karenina @ 2010 03 24, 19:46)
as tikiu kad as ne pirma ir ne paskutine, tiesiog man labai rupi, kokios pasekmes nuo tos tabletes? 

Vienos nakties tabletės, tik trukdo žirniukui užsikabinti, o jei užsikabina greičiau nei išgeriamos tabletės, tai jos neturi jokio neigiamo poveikio vaisiui, nes jau pozna

tokiais atvejais kaip tavo, tai tik galiu pasakyti, kad kas jau lemta tas lemta
reiskias jau buvo laikas pradet augti naujai gyvybei po tavo sirdele
ir kaip faina, kad jau ir vardus galvojat
aukit sveiki ir stiprus

aciu, mamytes, uz palinkejimus
Labai labai laukiu leliaus, bet kartu ir naturaliai baisu, nes visgi atsakomybe uz nauja zmogu bus.. Cia gal pradzioj visoms busimoms mamytems kazkokia lengva panika buna? Nu nieko, kaip sakoma 'ateis laikas bus ir vaikas'. Vot jums ir prasom!
)) atejo:))

Labai labai laukiu leliaus, bet kartu ir naturaliai baisu, nes visgi atsakomybe uz nauja zmogu bus.. Cia gal pradzioj visoms busimoms mamytems kazkokia lengva panika buna? Nu nieko, kaip sakoma 'ateis laikas bus ir vaikas'. Vot jums ir prasom!

QUOTE(Karenina @ 2010 03 30, 22:11)
aciu, mamytes, uz palinkejimus
)) atejo:))

Pirmiausia sveikinu

Viskas bus gerai, pamatysi. Jei jau lelius taip ryžtingai nusprendė ateiti, tai kitaip ir būti negali. O toji lengva panika būna net ir tuo atveju, kai vaikiukas planuotas... Gražaus ir lengvo nešiojimo, mieloji