Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės valymas

QUOTE(dzordze29 @ 2013 03 19, 14:23)
as riebalu "burbuliukus " salinu su ypac stipraus poveikio virtuves valikliu is FMman jis  thumbup.gif
net mama netikejo savo ausimis kol pati nepamate...aisku, nieko nesakau apie kitas firmas, bet kai isbandai ir tai tinka ir patinka-tai ir naudoji biggrin.gif
kiekvienas atranda savo...


o butent kuri naudojat?
Atsakyti
[quote=Zydre79,2013 01 22, 14:06]
[quote=Sankvl,2010 03 20, 20:51]
As valau su vokieciu gamintojo Dr. Weigert priemone Neodisher SOL, jis tinka ne tik orkaitei, viryklei, bet ir kriauklei, spintelems net gi voniai. Kiek is maniskiu pazystamu ji naudoja tai dar nei viena nesiskunde. Ir nebrangus. 0.75 l kainuoja 15 Lt.
kur perkate sia priemone?
[/quote]

tikrai rekomenduociau, bet kiek zinau neveza jau sios priemone niekas i LT, dabar perejau ant CREAM Cleaner ispaniskos, panaus, tik va sitas dar su citrinos aromatu.
Papildyta:
QUOTE(Sankvl @ 2013 03 27, 17:59)
tikrai rekomenduociau, bet kiek zinau neveza jau sios priemone niekas i LT, dabar perejau ant CREAM Cleaner ispaniskos, panaus, tik va sitas dar su citrinos aromatu.


Burbuliukas geltoniems nuo sienu, spinteliu + saldytuvo ir garintuvo valymui ekologinis Natursafe Degreaser valant ne tik gerai nusivalo bet ir nelieka apvelta kempine, degesiams AQUAGEN Oven, indams su odos apsauga Aquagen TOP - ir daugiau virtuvei nieko nereikia. Zinoma naudojant skiedziama indu plovikli reikia naudoti ir ne prekybos centre pirktas kempineles kur pakuote kainuoja 1 Lt ir po vieno plovimo kempines nelieka, bet isigyti profesionalias, kuriu viena atlaiko ir iki 2 savaiciu, o pliusas kad ne tik atlaiko, bet ir indu plovikli savyje gerai islaiko todel ir indu ploviklis tauposi neblogai smile.gif Siu 3 valikliu minimums 4-6 menesiam 2 asmenu seimai neturint indaploves.
Atsakyti
Ir as pasidalinsiu: spintelem valyt nusipirkau Amvay zalia virtuves valikli ir labai patiko thumbup.gif Pasalino nuo sviesaus pavirsiaus visas pirstu demes, riebalus..
Amvay neplatinu, pirkau bazej pamacius.
Atsakyti
QUOTE(1000inis @ 2010 06 20, 17:14)
kas cia per nesamone? taip iseina moterys arba be nagu, arba su dirbtinais? toks jausmas, kad prisilietei prie fairy ir nagai nuslinko biggrin.gif  taigi, manau nemirko ju nuo ryto iki vakaro 4u.gif

Ir dar guminių pirštinių būna. hihihi.gif
Atsakyti
Aš pasidarau pati valiklio. Į puodą/kibirą įsipilu šilto vandens, belyznos/ace ir fairio. Puikiai nuvalo ir sienas ir langų rėmus. Langus iš lauko pusės irgi tokiu pat mišiniu valau, labai gerai visos "riebios" dulkės nusivalo
Atsakyti