Įkraunama...
Įkraunama...

Sūrio spurgos

gal zinote kaip pasigaminti surio spurgas ir koks suris labiausiai tinka?
Atsakyti
niu seip sutarkuok suri padaryk rutuliuka ir i karsta alieju,niu seip taip pas mus bare taip daro,bet g.gif
Atsakyti
QUOTE (Lacrima @ 2004 05 04, 15:06)
niu seip sutarkuok suri padaryk rutuliuka ir i karsta alieju,niu seip taip pas mus bare taip daro,bet g.gif

o koks suris geriausia? kokia tarka tarkuoti, labai smulkia ar "burokine"? ar tikrai nereikia jokiu kitu priedu, kad geriau suliptu?
Idomu pasidare... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (wel @ 2004 05 04, 16:35)
gal zinote kaip pasigaminti surio spurgas ir koks suris labiausiai tinka?

g.gif . O kas cia spurgisko lieka is tokiu spurgu? Koks skonis? panashu kazkiek i varskes spurgas? Ar tik pavadinimas? unsure.gif
Atsakyti
Kazkada mano sese vire surio spurgas, va tik receptuka reiktu paklausti. Bet kiek menu tai tikrai dejo ne tik suri. Suri sutarkavo burokine tarka, dejo kiaushini, miltu. Paskui viska ishmaishiusi ir padarius rutuliukus vire aliejuje. Visai skanu buvo. thumbup.gif Va tik proporcijas nelabai atsimenu g.gif
Atsakyti
niu seip tai jo su burokine tarka,bet nepamenu,seip skanu,tik skonis tikrai nepanasus i varskes spurgas,cia jau skonis surio smile.gif
Atsakyti
O sūris neišsilydo?
Atsakyti
Gal kas žino receptuką? Labai skanu būt pabandyt.
Atsakyti
Aš irgi labai spurgom susigundžiau. Parašykit mamkos receptą.
Atsakyti
Na kur tie receptai?
Atsakyti
Na jeigu niekas neideda recepto, tai tada gal jau as...

Cheese aigrettes (plikytos teshlos gabaliukai su suriu)
Surio kroketukai
(10-12 porciju)

238-198 kcal porcija
Uzima 25 min

300 ml vandens
60 g sviesto
125 g miltu (plius nubrauktas shaukshtukas kepimo milteliu)
2 tryniai
2 kiausiniai
125 g Cheddar surio, sutarkuoto (turbut tiktu kox panashus lietuvishkas)
druska, pipirai
aliejus virimui

Puode kaitinti vandeni su sviestu, uzvirti. Nuimti nuo ugnies, sudeti miltus. Gerai isplakti iki vienalytes mases, leisti pravesti. Sumaishyti kiausinius su tryniais ir po truputi dedant imaishyti i miltu mase. Tada sudeti suri, druska, pipirus. Ikaitinti alieju iki 190 laipsniu ir shaukshteliu deti teshla. Virti aliejuje iki auksiniai-rudos spalvos. Ishemti ant popieriniu serveteliu, kad sugertu aliejaus pertekliu. Serviruoti shiltus. Skanaus!
Saltinis: Mary Berry's complete cookbook

Papildyta @ [mergetime]1084960466[/mergetime]
Surio ir alyvuogiu kasneliai

4 porcijos
317 kcal porcija
Uzima 40 min

175 g Cheddar surio, sutarkuoti
90 g miltu
15 g sviesto
1 shaukshtelis paprikos milteliu
1/2 shaukshtelio garstyciu milteliu
20 zaliu alyvuogiu
kajano pipiru milteliai ir petrazoles papuoshimui

Suri, miltus, sviesta ir paprika kapoti kombaine, kol pasidarys trupiniai. Tada juos imti pirshtais ir suploti. Apvynioti atskirai kiekviena alyvuoge teshla. Istepkite riebalais skarda ir dekite apvyniotas alyvuoges i ja bei kepkite 200 laipsniu orkaiteje 15 min. Ishemus leiskite truputi pravesti, valgykite shiltus ar shaltus pabarstytus kajano pipirais ir papuoshtus petrazolem.
Saltinis: Mary Berry's Complete Cookbook
Atsakyti
aciu, pagaliau rimtas pasiulymas
Atsakyti