gal zinote kaip pasigaminti surio spurgas ir koks suris labiausiai tinka?
niu seip sutarkuok suri padaryk rutuliuka ir i karsta alieju,niu seip taip pas mus bare taip daro,bet
QUOTE (Lacrima @ 2004 05 04, 15:06) |
niu seip sutarkuok suri padaryk rutuliuka ir i karsta alieju,niu seip taip pas mus bare taip daro,bet |
o koks suris geriausia? kokia tarka tarkuoti, labai smulkia ar "burokine"? ar tikrai nereikia jokiu kitu priedu, kad geriau suliptu?
Idomu pasidare...
Kazkada mano sese vire surio spurgas, va tik receptuka reiktu paklausti. Bet kiek menu tai tikrai dejo ne tik suri. Suri sutarkavo burokine tarka, dejo kiaushini, miltu. Paskui viska ishmaishiusi ir padarius rutuliukus vire aliejuje. Visai skanu buvo. Va tik proporcijas nelabai atsimenu
niu seip tai jo su burokine tarka,bet nepamenu,seip skanu,tik skonis tikrai nepanasus i varskes spurgas,cia jau skonis surio
O sūris neišsilydo?
Na kur tie receptai?
Na jeigu niekas neideda recepto, tai tada gal jau as...
Cheese aigrettes (plikytos teshlos gabaliukai su suriu)
Surio kroketukai
(10-12 porciju)
238-198 kcal porcija
Uzima 25 min
300 ml vandens
60 g sviesto
125 g miltu (plius nubrauktas shaukshtukas kepimo milteliu)
2 tryniai
2 kiausiniai
125 g Cheddar surio, sutarkuoto (turbut tiktu kox panashus lietuvishkas)
druska, pipirai
aliejus virimui
Puode kaitinti vandeni su sviestu, uzvirti. Nuimti nuo ugnies, sudeti miltus. Gerai isplakti iki vienalytes mases, leisti pravesti. Sumaishyti kiausinius su tryniais ir po truputi dedant imaishyti i miltu mase. Tada sudeti suri, druska, pipirus. Ikaitinti alieju iki 190 laipsniu ir shaukshteliu deti teshla. Virti aliejuje iki auksiniai-rudos spalvos. Ishemti ant popieriniu serveteliu, kad sugertu aliejaus pertekliu. Serviruoti shiltus. Skanaus!
Saltinis: Mary Berry's complete cookbook
Papildyta @ [mergetime]1084960466[/mergetime]
Surio ir alyvuogiu kasneliai
4 porcijos
317 kcal porcija
Uzima 40 min
175 g Cheddar surio, sutarkuoti
90 g miltu
15 g sviesto
1 shaukshtelis paprikos milteliu
1/2 shaukshtelio garstyciu milteliu
20 zaliu alyvuogiu
kajano pipiru milteliai ir petrazoles papuoshimui
Suri, miltus, sviesta ir paprika kapoti kombaine, kol pasidarys trupiniai. Tada juos imti pirshtais ir suploti. Apvynioti atskirai kiekviena alyvuoge teshla. Istepkite riebalais skarda ir dekite apvyniotas alyvuoges i ja bei kepkite 200 laipsniu orkaiteje 15 min. Ishemus leiskite truputi pravesti, valgykite shiltus ar shaltus pabarstytus kajano pipirais ir papuoshtus petrazolem.
Saltinis: Mary Berry's Complete Cookbook
Cheese aigrettes (plikytos teshlos gabaliukai su suriu)
Surio kroketukai
(10-12 porciju)
238-198 kcal porcija
Uzima 25 min
300 ml vandens
60 g sviesto
125 g miltu (plius nubrauktas shaukshtukas kepimo milteliu)
2 tryniai
2 kiausiniai
125 g Cheddar surio, sutarkuoto (turbut tiktu kox panashus lietuvishkas)
druska, pipirai
aliejus virimui
Puode kaitinti vandeni su sviestu, uzvirti. Nuimti nuo ugnies, sudeti miltus. Gerai isplakti iki vienalytes mases, leisti pravesti. Sumaishyti kiausinius su tryniais ir po truputi dedant imaishyti i miltu mase. Tada sudeti suri, druska, pipirus. Ikaitinti alieju iki 190 laipsniu ir shaukshteliu deti teshla. Virti aliejuje iki auksiniai-rudos spalvos. Ishemti ant popieriniu serveteliu, kad sugertu aliejaus pertekliu. Serviruoti shiltus. Skanaus!
Saltinis: Mary Berry's complete cookbook
Papildyta @ [mergetime]1084960466[/mergetime]
Surio ir alyvuogiu kasneliai
4 porcijos
317 kcal porcija
Uzima 40 min
175 g Cheddar surio, sutarkuoti
90 g miltu
15 g sviesto
1 shaukshtelis paprikos milteliu
1/2 shaukshtelio garstyciu milteliu
20 zaliu alyvuogiu
kajano pipiru milteliai ir petrazoles papuoshimui
Suri, miltus, sviesta ir paprika kapoti kombaine, kol pasidarys trupiniai. Tada juos imti pirshtais ir suploti. Apvynioti atskirai kiekviena alyvuoge teshla. Istepkite riebalais skarda ir dekite apvyniotas alyvuoges i ja bei kepkite 200 laipsniu orkaiteje 15 min. Ishemus leiskite truputi pravesti, valgykite shiltus ar shaltus pabarstytus kajano pipirais ir papuoshtus petrazolem.
Saltinis: Mary Berry's Complete Cookbook
aciu, pagaliau rimtas pasiulymas