Įkraunama...
Įkraunama...

Kam teko naudoti Fucidin tepaliuką?

Sveikos mamytes, norejau pasiteirauti ar kas naudojo Fucidin tepaliuka? Ar jis nekenkia kudykiu odelei? Musu maziuko veidukas isbertas tokiais baltais inkstyriukais ir gydytoja israse sito tepaliuko. Ar nemanote, kad tas tepaliukas per stiprus kudykiu odelei?
Atsakyti
Mano mažėlei buvo ( 2 mėn.) panašiai ir teko naudoti Fucidin tepaliuką, bet tik 5 dienas, vieną kartą per dieną patepant labai labai plonai. Ir aš buvau išsigandusi dėl to, kad jis pakankamai stiprus ir tie visokie šalutiniai požymiai, bet gydytoja mus nuramino. smile.gif
Atsakyti
Mano mergaitei kai buvo jai metai isbere veida ir kuna tai odos poliklinikoj pasake kad beria nuo pieno produktu tai mums israse fucidina.tai jis mums labai padeji thumbup.gif manau jei israse tai nepakenks vaiko odelei.
Atsakyti
Ramaskeleb, jei tavo vaikiukas yra iki 3 mėn. amžiaus ir tie inkštiriukai pas jį/ją yra nuo gimimo, tai nereikia jokiais Fucidinais teplioti. schmoll.gif Tai yra naujagiminiai spuogučiai, kurie maždaug iki 3-4 mėn. praeina patys, jie naujagimiams atsiranda nuo kažkieno (ar tai riebalų, ar hormonų) pertekliaus, susidariusio dar pilvuke. Mano mažajai taip pat buvo ir 2-am mėnesy gydytoja liepė pateplioti tuos spuogiukus tuo Fucidinu.. Tai jie visiškai tų spuogiukų nepaveikė, o dar po poros mėnesių jie patys išnyko - organizmas pats natūraliai susitvarko su tais inkštiriukais. Matyt, tavo gydytoja nori apsidrausti... doh.gif O jei ir nuspresi teplioti tą tepaliuką, tai ne ilgiau nei savaitę..
Atsakyti
Mano dukra nuo gimimo bere labai, tai teko tept fucidin ir fucidin H, tai tas pirmasis antibiotikas, o antras jau stipresnis su hormonais. Man liepdavo labai plonai ir tik po kokias tris dienas. Praktiskai mazai naudojau, nes bijojau. O ar padejo tai net nezinau, mums itare stafilokoka, bet nerado, po to gerem gerasias bakterijas ilgai. Na, bet praejo berimas. Vienu zodziu manau atsargiai su tuo tepalu, visiskai sutinku su pries mane rasiusiaja smile.gif
Atsakyti
Mes irgi naudojom fucidin H. Mus labai bere nuo visko, tai man jau stogas vaziavo nuo tu dukrytes alergiju. Labai plonai vos vos tepdavau. Kas ten zino ar pakenke g.gif Dar ir dabar nupurto, kai prisimneu, jog viena daktare mums buvo israsius ADVANTAN. Va ten siaubas blink.gif
Atsakyti
Mums irgi israse Fucidina,kai sunui buvo 1 menesiukas,sake nepades guldys i ligonine doh.gif

Tepiau 1 karta,o paskui drauge sake-jiems tas pats buvo(musu vaiku skirtumas-1 menuo) tai ji nupirko IRIKAR.
Sis tepalas yra homeopatinis ir raso,kad galima vartoti nuo 1 metu,bet jis mums padejo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanta @ 2005 12 10, 15:19)
Mes irgi naudojom fucidin H. Mus labai bere nuo visko, tai man jau stogas vaziavo nuo tu dukrytes alergiju. Labai plonai vos vos tepdavau. Kas ten zino ar pakenke  g.gif Dar ir dabar nupurto, kai prisimneu, jog viena daktare mums buvo israsius ADVANTAN. Va ten siaubas  blink.gif

Mano dukrai kai buvo jai 1,3men is pradziu israse Advantan(nepadejo),paskui Fucidin H.Dukrai jis padejo,po savaites viskas buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alex @ 2006 01 28, 15:20)
Mano dukrai kai buvo jai 1,3men is pradziu israse Advantan(nepadejo),paskui Fucidin H.Dukrai jis padejo,po savaites viskas buvo thumbup.gif

Tik Fucidin H negalima tepti veiduko, net ir plonai.
Atsakyti
QUOTE(Uliuliuska @ 2006 03 17, 23:39)
Tik Fucidin H negalima tepti veiduko, net ir plonai.

Zinau mirksiukas.gif
Atsakyti
O kodel jus naudojat stipruji Fucidin kai tuo tarpu yra daug geresnis Elidel? Ir hormonu ten maziau g.gif
Atsakyti
mums buvo išrašę kai buvo neryškus iššutimas, bet jokie kiti tepaliukai nepadėjo o būtent šis, nes ir tas iššutimas ar paraudimas nežinau nei kaip pavadinti nesupratom iš kur buvo, gal pampersai tiesiog netiko gydytojos manymu
Atsakyti