Įkraunama...
Įkraunama...

Laukiuosi, pykina ir krenta svoris

Norčiau sužinoti, kaip jaučiasi mano mažylis būdamas vos dviejų mėnesių pilve, kai mane 24h. valandas pykina ir nieko neimu nei į burna.Jau 3 kg. nukrito.Jaučiuosi blogai ne dėl to, kad lieknėju, bet mažyliui gali būti blogai.Lauksiu atsakymo...Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgužė @ 2005 12 07, 09:50)
Norčiau sužinoti, kaip jaučiasi mano mažylis būdamas vos dviejų mėnesių pilve, kai mane 24h. valandas pykina ir nieko neimu nei į burna.Jau 3 kg. nukrito.Jaučiuosi blogai ne dėl to, kad lieknėju, bet mažyliui gali būti blogai.Lauksiu atsakymo...Ačiū. 4u.gif

aišku aš nebūsiu patarėja, bet per pirmus 3nėštumo mėn numečiau apie 5kg blink.gif irgi pykino labai.... bet paskui praėjo ir pagimdžiau sveiką 5144g sveriantį berniuką wub.gif iki kažkiek laiko nereikia nei papildomų kcal.... o ir paskui su maistu reikia gauti 3ar 400 daugiau nei įprasta, bet aišku dietologė atsakys išsamiau mirksiukas.gif
svarbiausia nesinervink... tas mažyliui kenkia labiausia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 09 gruodžio 2005 - 00:41
QUOTE(jurgužė @ 2005 12 07, 09:50)

Mano situacija buvo tokia pat kai nestuke.gif pirmojo vaikelio tiesiog net nuo vandens pykino. turejau labai prasta gydytoja ir ji nieko nesieme. Galiausiai visiskai issekus ir praktiskai sunkiai pastovinti ant koju patekau i ligonine su labai blogom prognozem. Na bet viskas baigesi gerai smile.gif
Todel noriu nuosirdziai patarti pasikonsultuoti su gydytoju kuris padarytu kraujo ir slapimo tyrimus (butinai) ir reikalui esant imtusi priemoniu (gal reikia laseliniu kaip buvo mano atveju).
Ir labai linkiu sulaukti mazylio wub.gif ]
Atsakyti
Ačiū už atsakymus ir palaikymą, man kiekviena žinutė labai svarbi...Ačiū...stengsiuosi, kad tik viskas būtų gerai....
Atsakyti
Pamatysi viskas tikrai bus gerai
Kai tik pasibaigs pykinimai prasides patys graziausi nestuke.gif menesiai
Atsakyti
Pirmaisiais nėštumo mėnesiais lengvas pykinimas yra normalu. Žinoma, nekalbu apie tuos atvejus, kai kievienas suvalgytas kąsnis išvemiamas-tuomet būtinai reikia kreiptis į gydytoją. Pasitarkite su savo ginekologu, bus ramiau.
Bandykite valgyti dažniau, po nedaug, maistą, kurio jums tuo metu norisi. Vaikučiui tikrai nepakenksite, jei nesuvalgysite mėsos ar duonos. Gerkite pakankamai skysčių, pradėkite vartoti vitaminus nėščiosioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgužė @ 2005 12 07, 10:50)

Kai as laukiaus buvo dar baisiau. Per savaite buvau numetusi 10 kg. nieko negalejau valgyti ir gerti, pykino net nuo vandens laso, bet per prievarta kisau nors duonos kasneli. Gydytojai sake, kad vaikutis turi maisto is mano ankstesiu atsargu, tad labai stipriai nesirupink. Labai patariu eiti i poliklinika, kad tau palasintu drusku tirpaliuko, kad atstatytu prarastuskysciu kieki. Po tokios lasalines nepykina savaite ir valgyti gali.
Atsakyti
QUOTE(jurgužė @ 2005 12 09, 11:47)
Ačiū už atsakymus ir palaikymą, man kiekviena žinutė labai svarbi...Ačiū...stengsiuosi, kad tik viskas būtų gerai....

Tikrai viskas bus gerai. Mano mazoji dabar sveika kaip ridikas.
Atsakyti