Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

Amerika, lauk musu, mes atskrendam...

United States is for us sokiai.gif

user posted image
Atsakyti
uch kad tik musu lietuvaiciu kuo daugiau atrinktu bigsmile.gif ....
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 04 07, 18:11)
uch kad tik musu lietuvaiciu kuo daugiau atrinktu bigsmile.gif ....

Na jei bus labai daug losianciu, tai gal siemet pagaliau padides vizu lietuvaiciams skaicius. Juk musu ten emigravusiu nera tiek jau daug, jei cia Ltu musu tik 3 milijonai 4u.gif (na salyginai, realiai gal tik 2.5 mln.)
Atsakyti
Bet kasmet vis mažėja ir mažėja mum skyriamų vizų skaičius verysad.gif Na, tikėkime, kad šį kartą padidės skiriamas vizų skaičius bigsmile.gif bigsmile.gif

Beja, ačiū už naujus namučius, mum svajotojom 4u.gif Mes vis tiek nuvyksim į Ameriką nail.gif ankščiau ar vėliau smoke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fiorella: 07 balandžio 2010 - 20:43
Visoms sekmes didziausios laukiant 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2010 04 07, 14:25)
Labuka visiems 4u.gif

Seniai apie JAV svaigstu, vat laukiam atsakymo su SB, jei neklystu, tai nuo gegužės mėnesio pradeda atgal siuntinėti laiškučius, kas išlošė, o kas ne? g.gif

Dar klausimukas, mamos draugė jau labai seniai gyvena JAV ir sakė, kad ji gali iš JAV išsiųsti duomenis, kurie tikrai padidina galimybę laimėti, nes ne vienam žmogučiui iš LT šitą reikaliuką prasuko, na, aišku kyla klausimas, kuos skiriasi siunčiant anketas iš JAV (arba kažko nesupratau pagal ją, sumoki 50$ ir jai duodi savo duomenis, o ji jau išsiunčia vietoje tą anketą, arba kažką kitą suka, ko aš nežinau g.gif ) ir iš LT, juk loterija tai ta pati  g.gif Ar tiesa, kad padidina galimybę, nes jei padidina, tai rudenį (jei nelaimėsim ŽK) reikia iš ten siųsti anketą g.gif Realiai sakyčiau, kad gal sukčiauja, na, bet kiek pildo ji tas anketas, tiek žmonių tą kortą gauna blink.gif

vat cia tai geras klausimas g.gif is mano gimines lose trys seimos. kol lose is LT siusdami - nelaimejo nei viena seima. kai tik issiunte is JAV gavo visi pirmais metais blink.gif kaip nori taip suprask unsure.gif bet cia dar buvo laiskiniai variantai g.gif

QUOTE(Gusha @ 2010 04 07, 19:23)
Esu girdejusi, kad pirmus jau kazkas balandzio pabaigoje gavo, o siunciami lygtai iki liepos. Na bet liepos 1d. jau galima ir tinklapyje pasitikrinti  4u.gif

mano teta gavo spalio gale mirksiukas.gif o kitos 2 seimos vasaros pradzioj.

O KUR GALIMA INTERNETE PASITIKRINTI AR LAIMEJAI???
Atsakyti

QUOTE(Fiorella @ 2010 04 07, 08:59)
Na, kažkaip keista, kad visi kas per ją pildo, laimi kortas lotuliukas.gif Tai kada tie atsakymai pradeda eiti? ir iki kada jie keliauja? Ir dar klausimukas blush2.gif Gauni laišką, kad laimėjai, tai nuo tos akimirkos per pusmetį turi išvažiuoti į JAV ar nuo tada, kai praeini pokalbį? g.gif

sakyti daug ka gali, bet ar tai butinai tiesa? ypac kai 50 dol reikalauja uz uzpildyma kazkoki, tada bile ko galima prisigalvoti, kad pusei LT imigrantu per ja ZK gavo ir panasiai lotuliukas.gif

as asmenishkai jau JAV gyvendama dalyvavau toj loterijoj gal 5 metus is eiles ir nieko nelaimejau. Laimetojai atrenkami grieztai pagal gimimo sali, o ne pagal tai kur gyvena.
Atsakyti
QUOTE(Mažė_:) @ 2010 04 07, 22:02)
vat cia tai geras klausimas  g.gif is mano gimines lose trys seimos. kol lose is LT siusdami - nelaimejo nei viena seima. kai tik issiunte is JAV gavo visi pirmais metais  blink.gif kaip nori taip suprask  unsure.gif bet cia dar buvo laiskiniai variantai  g.gif
mano teta gavo spalio gale  mirksiukas.gif o kitos 2 seimos vasaros pradzioj.

O KUR GALIMA INTERNETE PASITIKRINTI AR LAIMEJAI???

Radau, kad cia galima dar pasiziureti apie laimejima:

http://www.dvlottery.state.gov/
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2010 04 07, 14:25)
Dar klausimukas, mamos draugė jau labai seniai gyvena JAV ir sakė, kad ji gali iš JAV išsiųsti duomenis, kurie tikrai padidina galimybę laimėti, nes ne vienam žmogučiui iš LT šitą reikaliuką prasuko, na, aišku kyla klausimas, kuos skiriasi siunčiant anketas iš JAV (arba kažko nesupratau pagal ją, sumoki 50$ ir jai duodi savo duomenis, o ji jau išsiunčia vietoje tą anketą, arba kažką kitą suka, ko aš nežinau g.gif ) ir iš LT, juk loterija tai ta pati  g.gif Ar tiesa, kad padidina galimybę, nes jei padidina, tai rudenį (jei nelaimėsim ŽK) reikia iš ten siųsti anketą g.gif Realiai sakyčiau, kad gal sukčiauja, na, bet kiek pildo ji tas anketas, tiek žmonių tą kortą gauna blink.gif

Manau ji tik uzsidirbineja taip papildomai is naiviu zmoniu.... Cia tas pats kaip su agenturom, kurios pildo ZK. Loterija nemokama ir joje dalyvauti nieko nekainuoja. Beje, agenturos 'pildo' visus metus, nors realiai loterija vyksta tik apie menesi.

Sansai tikrai nepadideja nuo to, is kokios salies siusta - juk dalyvaujat pagal savo sali ir kiekvienai saliai yra duotos kvotos. Seniai seniai kai loterija buvo pildoma ranka (o ne internetu), tai sansai padidedavo, bet tik todel, kad pastas nepatikimas buvo (arba loterija nenueidavo, arba laimejimo vokas laimetojo nepasiekdavo, nes gi is Amerikos, tai gal $$$ ideta). Bet cia dar kai Amerika buvo kazkas tokio ir laiskuose $$$ metesi. biggrin.gif

QUOTE(Fiorella @ 2010 04 07, 15:59)
Ir dar klausimukas blush2.gif Gauni laišką, kad laimėjai, tai nuo tos akimirkos per pusmetį turi išvažiuoti į JAV ar nuo tada, kai praeini pokalbį? g.gif

Gauni laiska, kad laimejai, tada pildai jame esancia anketa ir siunti i JAV, gauni antra laiska su pokalbio data, iki tol praeini sveikatos patikrinima, susitvarkai reikiamus dokumentus, po pokalbio ideda viza i pasa ir nuo to laiko reikia isvaziuot per 6 men. Mes pirma laiska gavom apie balandzio viduri, pokalbis buvo gruodi (bet kompiuteris ivele klaida, tai teko sausio gale vizu atvaziuot), o isvaziavom pries kitu metu liepa.
Atsakyti
shopingas, man irgi atrodo, kad ji ten mėgina versliuką prasukti biggrin.gif arba mano, kad dar ranka reikia pildyti tuos laiškus rolleyes.gif Na, galvoju, koks skirtumas iš kurio PC rašai, juk duomenys tie patys nukeliauja, o čia dar sumokėt reikia doh.gif
Atsakyti
ax.gif jei loterija nemokama tai kodel as randu saitus kur si loterija mokama g.gif gal padesit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LEOJUR @ 2010 04 08, 23:02)
ax.gif jei loterija  nemokama  tai kodel as randu saitus  kur  si loterija  mokama g.gif  gal  padesit ax.gif

Tokie saitai tiesiog apgaudinėja. Jie pasiima iš tavęs pinigus, už kuriuos jie už tave užpildo anketą. Bet ar užpildo ar ne jau neaišku. Faktas tik tas, kad jie gauna pinigų ir tavo duomenis, o tu lieki be pinigų ir neaišku ką jie su tavo tais duomenim gali veikti. Loterija yra nemokama ir visai nesunku tuos duomenis užpildyti ir pačiam, nes ten jau viskas labai elementaru mirksiukas.gif
Atsakyti